Abone Ol

Elçin Sangu tükendi, her şeyi bırakıp gidebilir!

Rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteri ile son dönemim en gözde oyuncuları arasında giren Elçin Sangu hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez iddianın sahibi Habertürk Gazetesi'nden Esin Övet.

Elçin Sangu tükendi, her şeyi bırakıp gidebilir!

Övet kaleme aldığı yazıda Elçin Sangu'nun tükenmek üzere olduğunu ve Meryem Uzerli gibi her şeyi bırakıp kaçıp gidebileceğini söyledi. İşte o yazı...

Elçin Sangu, yakın dostlarına, “Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı” diyormuş Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl” dizisini bir anda bırakıp tükenmişlik sendromuna kapılmıştı hatırlarsanız. Meryem’in şikâyeti, dizi saatlerinin uzunluğu, kendisine zaman ayıramaması ve dinlenememesi olarak gösterilmişti.

Bir de özel ilişkisi yüzünden yaşadığı sıkıntılar buna eklenince Meryem pılısını pırtısını toplayıp gitmişti.

Sanırım ikinci tükenmiş de Elçin Sangu olacak. Kendisini hiç tanımıyorum.
Gördüğüm kadarıyla güzel, sevimli, son günlerin en popüler isimlerinden. Ve bu popülerliğini iyi anlamda kullanırsa çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Fakat son zamanlarda duyduğum bazı mevzulardan anlıyorum ki yakında o da her şeyini toplayıp kaçacak ikinci kişi olacak.

Elçin, yakın dostlarına, “Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı” diyormuş.

Yapımcısı ve menajeriyle yaşadığı sorunlar da işin tuzu biberi olmuş. Ne diyeyim. Bu durumdan bir an önce çıkmazsa her zaman faturayı oyuncu öder. Aklında olsun. Güvendiği birinden akıl alıp kendisini toparlasın, yoksa işi zor görünüyor.

Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan sıcak pozlar

ELÇİN SANGU FOTOGALERİ

Barış Arduç ve Elçin Sangu'yu zirveden indirdiler

Elçin Sangu makyajsız şaşırttı