Abone Ol

Eksik Sayfalar galasında şıklık yarışı!

FOTO GALERİ- Psikolojik gerilim filmi 'Eksik Sayfalar'ın galasına katılan Tuvana Türkay, kıyafetiyle gecenin ilgi odağı oldu.

Eksik Sayfalar galasında şıklık yarışı!

 EKSİK SAYFALAR GALA FOTO GALERİ!

Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Tuvana Türkay, Tolga Güleç, Kaan Çakır, Soydan Soydaş ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı "Eksik Sayfalar" filminin galası da gözde aşıkların mutluluk görüntüleriyle renklendi.

Yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu'nun üstlendiği ve 10 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Eksik Sayfalar" filminin başrol oyuncularından Tolga Güleç'i gecede Haziran ayında evleneceği Yeliz Şar yalnız bırakmadı. Güzel ve farklı bir projede yer almaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Tolga Güleç, "Güzel bir çalışma oldu. Mutlaka izleyin" dedi. Hüseyin Avni Danyal da, "Güzel bir ekipti ve çok güzel bir film olduğuna inanıyorum. Farklı bir senaryoydu ve verilen emeğe değdi" dedi. Yaklaşık 8 aydır futbolcu Sercan Yıldırım ile aşk yaşayan başrol oyuncularından Tuvana Türkay da galada gövde gösterisi yaptı. Aşıklar el ele sarmaş dolaş görüntüler sergiledi. Genç oyuncunun transparan kıyafetiyse göz kamaştırdı. "Eksik Sayfalar" filminin gala gecesine sevgilisi Burak Sağyaşar ile birlikte katılan Dila Hanım rolüyle tanınan Hatice Şendil de güzelliğiyle dikkat çekti.

HAFTADA BİR KEZ CANLI GÖRÜYORUM

Gazetecilerin, "Bu kadar yoğunlukta özel hayatınıza nasıl vakit ayırıyorsunuz?" sorusuna Hatice Şendil cevap vermek üzereyken sevgilisi Burak Sağyaşar bir anda, "Gel bir de bize sor yani. Haftada bir kere Dila Hanım'ı görebiliyorum ben de canlı olarak. Uzaklık var tabi ki. Ama zor bir süreç. İnşallah devam edecek. Yeter ki işleri güzel gitsin. Sektör oldukça kötü zaten. İsteriz ki bütün işler güzel gitsin. Ama tabi ki benim için zorluğu var" diyerek sitemkar açıklama yaptı.
Bu sözlerin üzerine Şendil, "Muhteşem bir sevgilim var. Hiç arıza çıkarmıyor. Bazen moralsiz ve mutsuz olduğum zamanlar uçağa atlayıp geliyor bana sürprizler yapıyor. Özel günlerimiz var ve bunları kutluyoruz. Dizi güzel gidiyor. İnşallah daha güzel olacak" dedi. Burak Sağyaşar, bu yaz yine farklı projelerde olacaklarını ve yine aynı dizide kavuşamadıklarını belirtirken, nişan ya da evlilik düşünüyor musunuz? Sorusuna ise, "Önce bir Adana'dan dönsün İstanbul'a o zaman bakacağız inşallah. Şimdilik bir şey yok" dedi.

FİLMİN KONUSU


Sekiz üst düzey yönetici, dolandırıcılık suçlarıyla yargılanmaktadırlar. Bu yargı sürecinde, bir gün kendilerini daha önce hiç görmedikleri bir ofiste bulurlar, kendini "Patron" olarak tanıtan gizemli bir adam onlara hayatlarında daha önce karşılaşmadıkları gerçeklerle yüzleştirecektir.
Bu gerilim dolu günlerde hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya razıydılar artık. Son derece teknolojik olan bu ofis, sekiz çalışanını hiç bir yere bırakmak niyetinde değildir.

Aksiyon ve gerilim dolu günler başlamıştır artık. Neredeler? Şimdi ne olacak? Gizemli Patron kim?, Kimler yalancı? Kimler masum? Kimler suçlu? kimler suçsuz?'... Akıl sınırlarını zorlayan bu sorular, birbirinden ilginç sürpriz finallerin habercisi olacaktır.

ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİNDE ŞIKLIK YARIŞI FOTO GALERİ

MTV FİLM ÖDÜLLERİ FOTO GALERİ

KIM KARDASHIAN MTV'YE DAMGA VURDU FOTO GALERİ

MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ