Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama: Tüm hizmetler..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu sokağa çıkma serbestisi olanlar için tüm İBB hizmetlerinin devam edeceğini duyurdu.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama: Tüm hizmetler..

İmamoğlu'ndan yeni açıklama geldi:

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından şu bilgiyi paylaştı.

"11 Nisan Cumartesi itibariyle İBB’nin tüm hizmetleri sokağa çıkma serbestisi olanlar için devam edecek. Halk Ekmek ve Hamidiye Su %100 üretime geçti. İBB, tüm İstanbul’un gıda ihtiyacına yetecek kapasitededir. Halkımız sakin olsun ve güvende hissetsin. Lütfen herkes evine dönsün."

NE OLMUŞTU?

Sokağa çıkma yasağının hemen ardından açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Sokağa çıkma yasağı kararı ansızın alınmamalı. İBB olarak bu kritik karardan haberdar değiliz, bilgilendirilmedik" demişti..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili Twitter hesabından bir video paylaşımı yaptı. İmamoğlu şöyle konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama: Tüm hizmetler.. - Resim: 1İstanbul, Ankara, İzmir.. 31 şehirde sokağa çıkma yasağı

"Sokağa çıkma yasağı kararı ansızın alınmamalı. İBB olarak bu kritik karardan haberdar değiliz, bilgilendirilmedik. Yarın İstanbul’da hangi hizmetleri verip vermeyeceğimizi bile bilmiyoruz. Ortak akıl ve iş birliği olmayan her karar sadece kafa karışıklığı ve panik yaratır".

İmamoğlu videoda şunları da kaydetti:

"Kıymetli vatandaşlarımız,

Tabii ki arzu ettiğimiz bir sokağa çıkma yasağı olmadı. Biz bunun en az iki hafta, hatta üç hafta olması gerekliliğini, bilim kurulunun ilettiği üzere sizlerle paylaşmıştık. Bugün iletilen ve ulaştırılan bakanlığın kararı 2 günlük bir sokağa çıkma yasağı. Ancak detaylarıyla ilgili henüz hiçbir kurumun net bir bilgisi yok. Bu tabii bizim açımızdan üzücü.

İşte İmamoğlu'nun o açıklaması: