Abone Ol

Ekrem İmamoğlu belgeselinde dikkat çeken Kur'an kursu detayı

2019 yerel seçimlere yaklaşılırken CHP İstanbul adayı Adayı Ekrem İmamoğlu için tanıtım toplantısı düzenledi. İmamoğlu'nun tanıtım toplantısında gösterilen videoda "Kur'an kursuna gitti" ifadeleri dikkat çekti. İmamoğlu'nun Kur'an kursunda çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tanıtım toplantısında gösterilen videoda "Kur'an kursuna gitti" ifadeleri dikkat çekti.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gösterdi.

TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz günlerde İmamoğlu'nun aday olarak açıklamasının ardından bugün de İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nd aday tanıtım toplantısı düzenlendi, Ekrem İmamoğlu'nun hayatını anlatan bir belgesel izletildi.

Ekrem İmamoğlu belgeselinde dikkat çeken Kur'an kursu detayı - Resim: 1

VİDEODA DİKKAT ÇEKEN İFADELER

CHP'nin adayının hayatını anlatan videoda ise çocukluk dönemlerinde Kur'an kursuna gittiğinin ifade edilmesi, futbol oynadığı dönemlerde kaleye besmelesiz geçmediğinin belirtilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

MUHARREM İNCE KATILMADI, TWEET ATTI

Öte yandan adı İstanbul için geçen Muharrem İnce, aday tanıtım toplantısı için salonda yer almadı ve sosyal medya hesabından Mehmet Akif Ersoy'la ilgili tweet attı.

Ekrem İmamoğlu belgeselinde dikkat çeken Kur'an kursu detayı - Resim: 2