Abone Ol

Ekrem Açıkel'den Et ve Süt Haberine Gelen Tepkilere Yanıt: Bu Kadarı Yeter!

TGRT Haber sunucusu Ekrem Açıkel, et ve süte gelen dev zamlar ardından sosyal medyada yayılan eski bir haberin gündem olmasına tepki gösterdi.

Ekrem Açıkel'den Et ve Süt Haberine Gelen Tepkilere Yanıt: Bu Kadarı Yeter!

TGRT Haber’in ana haber bülteninde yayınlanan bir haberde vatandaşa, dünyanın yok olmaması için et ve süt tüketmeyin çağrısı yapılması sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Ana Haber bültenini sunan Ekrem Açıkel haber kapsamında, "Büyükbaş hayvan dünya için tehlikeli olabilir mi? Cevap doğru, hadi gelin anlatayım. Ne kadar az et, ne kadar süt ve süt ürünleri tüketirsek dünya için o kadar faydalı iş yapmış olacağız. Bırakın şimdi protein meselesini falan. Büyükbaş hayvancılığın zararı inanın gazlar düşünüldüğünde, ortaya çıkan metan gazı, arabalardan çok daha fazla..." sözlerini kullandı.

Bu haber sosyal medyada kısa sürede yayılırken Açıkel tepkilere yanıt verdi.

Açıklel, " Mecburi açıklama! 11 ay önce yapılmış YouTube’da duran yayını bağlamından koparıp dün yapılmış gibi paylaşanları biliyorum. Her şeyden habersiz insanlara “Gates’in adamı, yapay etçi” ya da “zamları makul gösteren yandaş” dedirterek beni hedef yaptınız. Ama bu kadarı yeter!" açıklamasında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Ekrem Açıkel'den Et ve Süt Haberine Gelen Tepkilere Yanıt: Bu Kadarı Yeter! - Resim: 1