Abone Ol

Ekranın yeni ikilisi Hilmi Cem ve Fatmagül

Vatan Gazetesi'nden Barış Acarlı, Survivor'ın iki gönüllüsü Hilmicem ve Fatmagül Fakı ile buluştu. İşte o buluşmada yaşanan keyifli sohbet;

Ekranın yeni ikilisi Hilmi Cem ve Fatmagül

Survivor’ın ünlü yarışmacıları Hilmi Cem ve Fatmagül Fakı, şimdi de Rexona’nın yeni reklam filmi için bir araya geldi. Yeni bir ikili mi doğdu dediğimizde yanıtları hazır; “Neden olmasın?”

Survivor’dan sonra hayatınızda neler oldu?

Fatmagül Fakı: Hayatımı yarışma öncesi ve sonrası diye ikiye ayırabiliriz. Tanındım. İlk başlarda yolda rahat yürüyememe durumu oluyordu ama yeni Survivor başlayınca ilgi biraz daha normale döndü... İş anlamında ise üç ay Bodrum’da kalıp magazin programı sundum. Muhteşem Yüzyıl’da üç bölüm rol aldım. Şimdi de Hilmi Cem’le bir reklam filmi çektik. Önümüzdeki günlerde de Çarkıfelek’in yardımcı sunucusu olacağım.

Hilmi Cem: Yarışmadan sonra benim için yeni bir sayfa açıldı. Oyunculuğa başladım. Önce 15 bölüm Muhteşem Yüzyıl’da oynadım. Ardından da Çalıkuşu’nda 13 bölüm rol aldım... Aslında benim hayatım Yetenek Sizsiniz’le beraber değişmeye başladı. Survivor’dan sonra çok daha büyük, beklemediğim bir ilgiyle karşılaştım. Şimdi de yeni Survivor başlayınca biz tekrar hatırlandık. Karşılaştırmalar yapılıyor. Ama bizim ekibin enerjisi daha yüksekti. Dostluk da daha ön plandaydı. Bu yıl daha bireysel ilerliyor.

Fatmagül F.: Kesinlikle bizimki daha eğlenceliydi.

Şöhrete alıştınız mı?

Hilmi C.: Tabii ki tanınmak hoşumuza gitti... Ama önceki hayatımdaki gibi rahat davranamıyorum; adımlarımı dikkatli atıyorum. Daha kısıtlı yaşıyorum.

Fatmagül F.: Hilmi’nin seveni benden çok. Benim kitlem daha çok genç kızlar.

Hep ışıltılı dünyanın göründüğü gibi olmadığı, dostluk olmadığı söylenir... Öylemiymiş, siz ne gördünüz?

Fatmagül F.: Ben o dünyanın içinde hiç olmadım. Zaten var olan arkadaşlarımdan, ailemden kopmadım.

Hilmi C.: Benim de bir dost karem var. Onun dışındakiler arkadaşım olur ancak. Zaten davetlere pek katılan bir tip değilim. Muğla’dan gelip işimi yapıp dönüyorum. Şöhretin büyüsüne de kapılmadım hiç. Önceki hayatım neyse devam ediyor.

Ünlü olduğunuz için tanışabildiğiniz ve sizi çok mutlu eden kişi kim?

Hilmi C.: Rahmetli Tuncel Kurtiz hayranıyım. Muhteşem Yüzyıl setinde tanıştık. Onun gibi bir üstadla sohbet ettiğim için gözüm arkada kalmaz.

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN