Abone Ol

Ekranda kraliçe kavgası hashtage yansıdı

Gecenin Kraliçesi dizisi Mayıs Kraliçesi'ni kızdırdı. İki dizi arasındaki 'kraliçe' gerginliği twitter hastag'lerine yansıdı.

Ekranda kraliçe kavgası hashtage yansıdı

Mayıs Kraliçesi, ilk bölümüyle ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi dizisine sosyal medyadan mesaj yolladı.

Show TV'de yayınlanan Mayıs Kraliçesi dizisinin 9. bölüm twitter hastag'i dikkatlerden kaçmadı.

Dizi, dün akşam yayınlanan bölüm için #SalınınGerçekKraliçesi hastag'ini kullanarak, yine dün ilk bölümüyle ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi'ne göndermede bulundu.

ÜNLÜ YAPIMCIDAN TEPKİ

Daha önce Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde rol aldığını dizinin isminin Gecenin Kraliçesi olarak belirlenmesinin, Mayıs Kraliçesi'nin yapımcısı Birol Güven'in tepkisini çektiği iddia edilmişti.

İsim benzerliği olan 'Mayıs Kraliçesi' ile 'Gecenin Kraliçesi'nin aynı gün ve saatte yayınlanması gerilimi tırmandırmıştı.

Mayıs Kraliçesi'nin #SalınınGerçekKraliçesi hastag'i de bu iddiaları güçlendirdi.

REYTİNGLERDE GALİP GECENİN KRALİÇESİ

Star TV'nin ilk bölümüyle ekranlara gelen yeni dizisi 'Gecenin Kraliçesi' Total'de 9. sırada, AB'de ise 8. sırada yer aldı.

Show TV'de 9. bölümü yayınlanan 'Mayıs Kraliçesi' ise Total'de 14, AB'de ise 10. sırada yer aldı.

SOSYAL MEDYA GECENİN KRALİÇESİ İÇİN NE DEDİ?

Gecenin Kraliçesi twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu. İzleyenlerin bazıları diziyi oldukça beğenirken, kimileri eleştirdi.

İşte twitter'daki yorumlar;

Ece Erken

#geceninkraliçesi son zamanlarda izlediğim en iyi dizi...

tek geçerim. Türk filmlerine bayılan geniiiiiiiş bir kitlenin özlediği senaryo.

Sinem

Şunu bi kafanıza sokun artık.insanlar popülarite değil kalite uyum ve oyunculuk izlemek istiyor.#geceninkraliçesi

roden

Hiç konuşmadan 15 dakika baksa bütün hislerini ortaya dökecek tek oyuncu Murat Yıldırım, adam şaheser gibi bayılıyorum. #GeceninKraliçesi

Damla

#MuratYıldırım 'ı ekranlarda görmeyi özlemiştm.Ama #GeceninKralicesi hiçbirşekilde ilgimi çekmedi.Artik tek birkişi üzerine proje kurmayın..

melek hamsi

Eeee ne oldu 3 sezonluk özleminiz ? kimse kusura bakmasın ama orda yılların oyuncuları war ki hakikaten oyuncu yani #geceninkraliçesi

yudum

#GeceninKralicesi dizideki her şey mükemmel sadece uğur polat çok yaşlı kalmış

Gecenin Kraliçesi dizisinin konusu

Star TV'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi'nde başrolleri Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat paylaşıyor.

Dizinin konusu şöyle; Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir “Gecenin Kraliçesi” Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur. Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da onlar bu aşkı yaşamaya razı gelirler.  Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulacak olaylara gebedir.

Mayıs Kraliçesi dizisinin konusu

Show TV'de yayınlanan Mayıs Kraliçesi'nde Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı ve Hatice Aslan başrollerde.

Dizinin konusu şöyle; Bebekken ailesinden koparılan bir kız çocuğunun hayatı, yıllar sonra gerçek ailesiyle kesişir. Nehir gerçek annesi olduğunu bilmeden Asu’nun kocasının tersanesinde işe başlar. Öldü bildiği kızı yanı başında olmasına rağmen Asu bu durumdan habersizdir. Kader anne kızı bir araya getirmiştir. Dizide kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikayesi anlatılıyor.

(Star)