Abone Ol

Ekonomi yayınlarının yeni yüzü ''Bloomberg HT'' yayında!

Merakla beklenen ekonomi kanalı Bloomberg bugün yayın hayatına başladı. İşte kanalın bugünkü yayın akışı ve program içerikleri

Ekonomi yayınlarının yeni yüzü ''Bloomberg HT'' yayında!

Güvenilir yayınları, tüm dünyanın kabul ettiği veri zenginliği, iş dünyasına yönelik habercilik anlayışı ve adından söz ettiren uzman kadrosuyla ekonomi yayıncılığına yeni soluk getirecek, kaliteli eğlence ve tartışma programlarıyla izleyicinin hayat ritmine renk katacak, Türkiye'nin yeni ekonomi kanalı Bloomberg HT 27 Ocak 2010 tarihinde izleyicisiyle buluşuyor.

27.01.2010 ÇARŞAMBA YAYIN AKIŞI

06.30  İLK SÖZ
09.00 YATIRIM BÜLTENİ
10:00 SICAĞI SICAĞINA
11:00 HT EKONOMİ SORUYOR
11:30  ZİLE DOĞRU
12:00 DEVRE ARASI
12:30 SORU CEVAP
13:00 DEVRE ARASI
14:00 REEL GÜNDEM
15:00 FİNANS MERKEZİ
16:00 SON SAAT
17:30 GÜNÜN YORUMU
18:00 GÜLİN YILDIRIMKAYA İLE HT GÜNDEM
19:00 ANA HABER
20:00 KELİME OYUNU (YARIŞMA PROGRAMI)
21.30 HT LİFE ( MAGAZİN PROGRAMI)
22:30 SON SÖZ
00:00 BİYOGRAFİLER
01:00 KELİME OYUNU (TEKRAR)
02:30 LATITUDES
03.00 GÜLİN YILDIRIMKAYA İLE HT GÜNDEM (TEKRAR)
03.30 HT LİFE (TEKRAR)
04.20 SON SÖZ (TEKRAR)
05.20 BİYOGRAFİLER (TEKRAR)

BLOOMBERG HT'DE YAYINLANACAK PROGRAMLARIN İÇERİKLERİ

İLK SÖZ

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 06:30

İş gücü için ihtiyacınız olan ilk sözü İnci Özkasnak ve Açıl Sezen söylüyor. İnci Özkasnak ve Açıl Sezen'in sunduğu İLK SÖZ, hızlı ve derin bir içerikle yatırımcıyı iş gününe hazırlıyor. Sabah  06:30'da başlayan canlı yayında, işlemlerin devam ettiği Asya Borsaları ve kapalı olan dünya piyasaları gerçek zamanlı veriler ışığında ekrana taşınıyor. Küresel piyasalardaki hareketlerin, Türkiye'deki para ve sermaye piyasalarına olası etkilerinin mercek altına alındığı programda canlı bağlantıların yapılacağı Sabah Hali ve Gazete Köşesi gibi bölümler yer alıyor.

YATIRIM BÜLTENİ

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 09:00

Yavuz Semerci ve Açıl Sezen güncel makro verileri ve gündemi tartışıyor. Yavuz Semerci ve Açıl Sezen Türkiye'de piyasaların açıldığı ilk saatlerde yatırım stratejilerini masaya yatırıyorlar. Piyasa oyuncularından alınacak yorumlarla, gün içinde öne çıkması beklenen yatırım enstrümanları hakkında gündemin seyrini değiştirecek ipuçlarını YATIRIM BÜLTENİ'nde sunuyorlar.

ZİLE DOĞRU

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 11:30

İpek Kaplan ve Cüneyt Başaran, borsada ilk seans sona ererken yorumlarıyla işlem gününün ilk yarısının analizini yapıyor. Gerçek zamanlı veriler ve derinlikli analizlerle borsada ilk seansın yorumunun yapıldığı ZİLE DOĞRU programında hangi yatırım enstrümanlarının getiri sağladığı, hangilerinin hayal kırıklığı yarattığına dair bilgileri İpek Kaplan ve Cüneyt Başaran sizin için yorumluyor.

DEVRE ARASI

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 12:00

Ahu Özyurt ve Levent Oğuz'un sunduğu DEVRE ARASI, öğle molasında İMKB ilk seans kapanış rakamlarını ve  ikinci seans öncesi beklentileri piyasa oyuncularıyla değerlendiriyor. İş ve finans dünyası öğle molasına çıktığında Ahu Özyurt ve Levent Oğuz iş dünyasının hayat tarzı, trendleri ve son moda ürünlerini DEVRE ARASI'nda mercek altına alıyor. Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri program içerisinde yer alacak Soru-Cevap bölümünde Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel izleyici sorularını yanıtlıyor. Salı, Perşembe günleri ise Özlem Dalga Yönetim Katı bölümünde iş dünyasını yöneten isimlerle yapacağı röportajlarla ekranlarınıza geliyor.

SON SAAT

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 16:00

New York'tan canlı yayınla Amerika Borsaları'nın açılış değerleri aktarılıyor, gelişmeleri Özlem Dalga ve Levent Oğuz yorumluyor. Borsanın kapanışına bir saat kala iç piyasalarda hareket yavaş yavaş azalırken, Özlem Dalga ve Levent Oğuz  New York'tan gelen Amerika Borsaları'nın açılış değerlerini izleyicilerle paylaşıyor. Gözler küresel ekonomiyi derinden etkileyen ABD piyasalarına çevriliyor.

İŞ GÜNÜNÜN SON SÖZLERİ "GÜNÜN YORUMU"NDA

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 17:30

Bloomberg HT'den iş gününe dair son sözler. Yurtiçinde piyasalar kapandığında, Bloomberg HT Ekonomi Direktörü Prof.Dr. Kerem Alkin  konuklarıyla bugünü değerlendiriyor, yarına göz kırpıyor. Biten iş gününün ardından, günün en önemli değerlendirmeleri,  konunun uzmanlarıyla hafta içi her gün GÜNÜN YORUMU'nda.

GÜLİN YILDIRIMKAYA İLE HT GÜNDEM

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 18:00

Önemli konu ve konuklarıyla, fark yaratacak bir program daha Bloomberg HT'de. Gazeteci-yazar Gülin Yıldırımkaya, biten iş gününün ardından birbirinden önemli konukları ağırlıyor, gündemin "en"lerini konuklarıyla tartışıyor. Siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından konuklarıyla GÜLİN YILDIRIMKAYA İLE HT GÜNDEM hafta içi her gün Blommberg HT'de.

ANA HABER BÜLTENİ

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN

YAYIN SAATİ: 19:00

Ali Çağatay ve Ahu Özyurt'la Ana Haber Bülteni, biten günün ardından günün ana başlıklarını ekonomi gözüyle değerlendiriyor. Bloomberg HT, yurt içi ve yurt dışında yaşanan tüm gelişmeleri ekonomi gözüyle haberleştiriyor.  Londra'ya canlı bağlantıyla Avrupa Borsaları'nın kapanış değerleri aktarılıyor, tüm günün bilançosu çıkarılıyor.

EFSANE YARIŞMA "KELİME OYUNU" BLOOMBERG HT'DE

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ HER GÜN ve CUMARTESİ

YAYIN SAATİ: 20:00

Yıllardır aynı çarkı çevirmekten sıkıldıysanız, kutunun içinden ne çıkacağı sizi hiç ilgilendirmiyorsa, ekrana bakmak değil, yarışmak istiyorsanız bu yarışma tam size göre... Türk Dil Kurumu dahil, birçok kurum tarafından ödüllendirilen,  İhsan Varol'un sunduğu yarışma programı KELİME OYUNU Bloomberg HT ekranlarında yeni dekoruyla izleyiciyle buluşuyor.

SON SÖZ

YAYIN GÜNÜ: ÇARŞAMBA

YAYIN SAATİ: 22:30

Ekonomi, teknoloji, bilim ve diplomaside yarının soruları ile çığır açacak fikirler bu programda. Son Söz, Bloomberg HT'de 27 Ocak'tan itibaren yayınlanacak, yüksek beklentinizi karşılamayı amaçlayan taptaze bir program. Newsweek Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli ve Newsweek editörlerinin hazırlayıp sunacağı programda,  Türkiye ve dünyanın önde gelen uzmanları, bazen de devlet adamları, analizleriyle konuk olacaklar. Ulusal ve uluslararası konular, başta ekonomi olmak üzere teknoloji, bilim, sağlık, sanat, politika ve toplumsal olaylar hakkında derinlemesine bilgi arıyorsanız, ama buna ayıracak saatleriniz yoksa, her hafta Çarşamba günü, 60 dakikalık Son Söz en zeki icatlardan biri olabilir.

SON SÖZ gelişmeleri geniş bir perspektifte, ayrıntılı olarak, ilginç
analizlerle karşınıza getirir ve kendi fikrinizi yaratma hakkınıza da saygı
duyar. SON SÖZ izleyicileri pek çok şeyden haberdar olmak ister, ama kendi
kararını verir. Bu hafta ilk bölümüyle ekrana gelecek programın konusu: Küresel kriz sonrası yeni normal nedir? Küresel krizden önceki dünyadan farklı olarak yeni küreselleşme çağına dair teoriler, tüketici, yatırımcı ve makro ölçekte ülkelerin geliştireceği yeni davranış biçimleri ile küreselleşmenin alacağı yeni biçim ve bu yeni dünyada Türkiye'nin avantaj ve dezavantajlarının neler olabileceği konular arasında. "TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu" Direktörü Doç. Dr.Kamil Yılmaz'ın konuk olduğu SON SÖZ, Newsweek Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli'nin sunumuyla Çarşamba günü 22:30'da Bloomberg HT'de.

Habertürk