Abone Ol

Efsane futbolcu Selçuk Yula vefat etti!

MEDYAFARESİ VİDEO Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden eski milli futbolcu Selçuk Yula hayatını kaybetti.

Efsane futbolcu Selçuk Yula vefat etti!

DÜNDEN BUGÜNE SELÇUK YULA -VİDEO-

Fenerbahçe\'nin eski futbolcusu Selçuk Yula hayatını kaybetti.  Evinde rahatsızlığı belirtilen Selçuk Yula\'nın kaldırıldığı hastenede yaşamını yitirdi.


HASTANEDEN DETAYLI AÇIKLAMA
Selçuk Yula\'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı ve "Selçuk Yula\'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı: "Sabah 06.30\'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen Sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20\'de hayatını kaybetmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Ölüm haberini alanlar hastaneye akın etti.. Fenerbahçe formasıyla gelen bir kız ağlayarak hastaneye girdi. 53 yaşında vefat eden Selçuk Yula, spor yorumculuğu yapıyordu.

FENERBAHÇE\'DE GOL KRALI OLDU
1959 yılında Ankara\'da doğan milli futbolcu Selçuk Yula, Şekerspor\'da başlayan futbol hayatına uzun yıllar Fenerbahçe\'de devam etti. Fenerbahçe\'den sonra Almanya\'da Weiss Berlin, Sarıyer ve Galatasaray\'da devam eden Selçuk Yula, Fenerbahçe forması giydiği 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1982-1983 sezonunda ise 19 golle gol krallığı yaşadı. Selçuk Yula, futbola ara verdikten sonra Fenerbahçe\'nin Erzurumspor ile oynadığı özel karşılaşmada jübile yaptı. 24 defa A Milli, 6 defa Ümit Milli ve 13 defa da U18 Milli Takım\'da formasıyla oynayan Yula, A Milli Takım\'da 4 gol kaydetti.

FENERBAHÇE KULÜBÜ\'NÜN AÇIKLAMASI
"Fenerbahçemizin ve Milli Takımın eski futbolcularından Selçuk Yula\'yı kaybettik. Kalp krizi sonucu bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Selçuk Yula 54 yaşındaydı. Merhuma Allah\'tan rahmet, Ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası\'na başsağlığı dileriz."


Selçuk Yula Kimdir?
Ankara\'da 1959 yılında dünyaya gelen Selçuk Yula, futbol kariyerine Şekerspor\'da başladı. 1979 yılında Fenerbahçe\'ye transfer olan ve gol yollarındaki etkili performansıyla tanınan Yula, sarı-lacivertli takımda 1981-1982 sezonunda 16, 1982-19883 sezonunda da 19 gollle iki kez üst üste gol krallığı yaşadı.
Fenerbahçe\'de 7 sezon forma giydikten sonra Almanya\'nın SV Blau Weiss Berlin ekibine transfer olan Selçuk Yula, burada bir sezon oynadıktan sonra Türkiye\'ye geri döndü. Daha sonra kariyerine Sarıyer\'de devam eden Selçuk Yula, Galatasaray\'da da bir sezon oynadıktan sonra futbola veda etti.
A Milli Takım\'da 24 maçta sahaya çıkan Selçuk Yula, bu maçlarda 4 kez meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu.
Selçuk Yula, fubolu bıraktıktan sonra spor yazarlığı ve yorumcuğu yaptı.