Abone Ol

"Edepli olun Okan Bey!!!" AKP'li kadın aday Okan Bayülgen'e canlı yayında neden kızdı? VİDEO

AKP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özlem Türköne ile CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Berhan Şimşek, NTV'de karşı karşıya geldi, bakın neler oldu?

"Edepli olun Okan Bey!!!" AKP'li kadın aday Okan Bayülgen'e canlı yayında...
İki milletvekili adayı arasında önce konuşma krizi çıktı. Özellikle AKP'li aday Türköne, Berhan Şimşek'in her sözüne itiraz edip konuşturmayınca Okan Bayülgen araya girerek, birbirlerinin sözlerini dinlemelerini gerekirse programı uzatmak için ek süre alabileceğini söyledi.

Ancak bu sözlere rağmen Türköne, Şimşek'in hemen her söylediğine itiraz etti. Bu duruma müdahale etmeyen Okan Bayülgen, 'Özlem siyasette yeni' cümlesini kullanınca ortalık karıştı. Özlem Piltanoğlu Türköne, kendisinden 'Özlem' diye bahsedilmesine alındı ve sadece ismi ile değil soyadı ile de anılmasını istedi. Bu sefer Okan Bayülgen kendi seyircisi önünde konuğunun 'edep' dersi vermesine çok kızdı ve ikilinin arasında tartışma çıktı. Bayülgen, reklam arası verdi. Ancak reklam dönüşünde de ikili arasındaki 'üslüp' tartışması devam etti.

Bayülgen, 'Kimse bana terbiye öğretemez' dedi.

Türköne ise, 'Ben bu toplumda yaşıyorum. Bizlerde kişilerin ilk adları ile hitap edilebilmesi için belli bir çerçeve, belli bir yakınlaşma, belli bir ortam doğmuş olması gerekir. Belki Amerikalılar böyle hitap ediliyor olabilir. Ama ben ne Amerikalı ne de Meksikalıyım" diye konuştu.

Üslup tartışması programa damgasını vurdu. Yaklaşık 10 dakika süren tartışmanın ardından hem Okan Bayülgen, hem de milletvekili adayı Özlem Türköne bir hayli gerildi.

Ekranları başındaki izleyicileri çileden çıkartan bir olay ise sürekli konuşmak için çaba harcayan Özlem Türköne'ye söz verildiği bir sırada Türköne'nin 'Nerede kalmıştık?' sorusu oldu. Bayülgen, konuğunun bu sorusu üzerine 'Nereden isterseniz oradan başlayın' diyerek, ince bir göndermede bulundu.

AK Parti milletvekili adayı Özlem Türköne'nin sürekli konuşma istediği CHP'li Berhan Şimşek'i de çileden çıkarttı. Şimşek, program sırasında sık sık bundan şikayetçi oldu. Bayülgen, çeşitli sözleriyle Türköne'nin sürekli konuşma isteğini 'tiye' almaktan geri durmadı. Programın ilerleyen dakikalarında Berhan Şimşek de uzun konuşma konusunda Bayülgen'den tepki aldı.

Programın diğer konuğu ise ressam İsmail Acar idi. Acar, Türköne ve Şimşek'in derin siyaset konuşmalarını kastederek 'Konuşulanlardan hiçbir şey anlamadım' diyerek tepkisini gösterdi.