Abone Ol

Eda Nur Kaplan'ın Ölümünde Gelişme! Yusuf G. Tutuklanma Talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine Sevk Edildi

Son dakika haberine göre; Eda Nur Kaplan'ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G. 'nitelikli cinsel saldırı suçu'ndan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi.

Eda Nur Kaplan'ın Ölümünde Gelişme!

Ankara'da tecavüze uğradığını söyleyerek suç duyurusunda bulunan ve bir hafta sonra intihar eden Eda Nur Kaplan'ın (18) ölümüne ilişkin olarak cinsel saldırıya bulunduğu belirtilen Yusuf G. tutuklanma  tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi.

CNN TÜRK muhabiri Serhat Dal, "Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Yusuf G. isimli şüpheli hakkında yakalama kararı bulunuyordu. Yusuf G. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık sorgusu için Ankara Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor. Kaplan'ın intiharının ardından ölümünden 1 hafta önce şüpheliler Mehmet A. ve Yusuf G. hakkında cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Kaplan hakkında yürütülen soruşturma birleştirildi." bilgisini paylaştı.

Ne olmuştu?

Ankara'da tecavüze uğradığını söyleyerek suç duyurusunda bulunan ve bir hafta sonra intihar eden Eda Nur Kaplan'ın (18) ifadesi ortaya çıktı. Eda Nur Kaplan, ifadesinde, 31 Temmuz gecesi Yusuf G. ile kendisini 'Tayfur' olarak tanıtan Mehmet A.'nın otelde kendisine tecavüz ettiğini, yarı baygın olduğunu ve karşı koyamadığını söyledi.