Abone Ol

Ece Üner'in Filenin Sultanlarına teşekkürü sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 devirerek Türkiye'ye büyük gurur yaşattı. Sunucu Ece Üner de 'Filenin Sultanları'na teşekkür ettiği bir konuşma yaptı. "Cumhuriyet'in 100. yılına çok yakıştınız" diyen Ece Üner'in konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Ece Üner'in Filenin Sultanlarına teşekkürü sosyal medyada gündem oldu

Filenin Sultanları'nın başarısı tüm Türkiye'nin göğsünü kabarttı. Haber sunucusu Ece Üner A Milli Kadın Voleybol Takımı'na teşekkür ederken çarpıcı bir konuşma yaptı. O konuşma sosyal medyada çokça paylaşıldı.

 "KADINLAR 'BİTTİ' DEMEDEN BİTMEZ"

Ece Üner'in tv100 ana haber bülteninde yaptığı konuşma şöyle:

"Türk kadını böyledir işte: Bir pasör çaprazı çıkar, kız çocuklarının eğitimine karşı çıkanlara karşı atak yapar; 'Kadınlar evden çıkamaz' diyenlere, 15 yaşında evlendirilen kız çocuğuna 'Kime göre, neye göre çocuk?' diyenlere etkili smacı yapıştırır, 'Sahiplendirelim' diyenlere blok koyar.

 İyi bir libero gelir, kadın hakları yere değmeden kurtarır. Özetle kadınların azmi ve mücadelesi hiç bitmez. Kadınlar 'bitti' demeden bitmez o son top yere değene kadar ve Türk kadını kendini hatırlatır.