Abone Ol

Ece Üner Sözcü TV ile anlaştı yeniden ekranlara dönüyor

Ünlü sunucu Ece Üner, geçtiğimiz günlerde TV100 Ana Haber'den ayrıldığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurmuştu. Ancak ayrılık süreci oldukça kısa sürdü ve Üner, yeni televizyon adresini Sözcü TV ile buldu.

Ece Üner Sözcü TV ile anlaştı yeniden ekranlara dönüyor

Ece Üner'in TV100 Ana Haber'den istifa ettiğini duyurduğu sosyal medya paylaşımında, "Tv100 Ana Haber’den kendi isteğimle ayrıldım. Siz izleyicilerime çok teşekkür ederim. Tv100 yönetimine de geçtiğimiz bir yıl boyunca verdikleri destek ve güvenleri için teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Üner'in ekranlardan uzak kalmaya niyeti olmadığı ortaya çıktı. Sözcü TV'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Deneyimli sunucu haber maratonuna Sözcü Televizyonu'nda devam edecek. Haberin en doğru, gündemin en sıcak başlıklarını ekranlara taşıyacak, interaktif içerikle memleketin sorularına yanıt arayacak" notu düşüldü.

Ünlü sunucu Ece Üner de Sözcü TV'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak anlaşmayı duyurdu. Bu gelişme, Üner'in televizyon kariyerine Sözcü TV çatısı altında devam edeceği şeklinde yorumlandı.

Sözcü TV'nin sektördeki deneyimi ve tarafsız habercilik anlayışıyla bilinen bir kanal olması, Ece Üner'in tercih sebebini merak eden izleyiciler tarafından olumlu karşılandı. Üner'in Sözcü TV'de hangi program ve projelerde yer alacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Ancak, haber maratonuna katkı sağlayacak deneyimli sunucunun ekranlara geri dönüşü, televizyon izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.