Abone Ol

Ece Saruhan ile Bloomberg HT Life başlıyor

Tiyatro, Sinema ve sanat yazıları ile 8 yıldır ht magazin okurları ile buluşan Ece Saruhan artık deneyimlerini ekrana taşıyor.

Ece Saruhan ile Bloomberg HT Life başlıyor

Gazete habertürk, ht magazin’n başarılı kültür sanat yazarı Ece Saruhan artık bloomberg ht ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Tiyatrodan sinemaya, konserlerden gösterilere, sergilerden defilelere, hayata ve sanata dair her şey çok özel röpörtajlarla Bloomberg HT Life’la Bloomberg HT ekranlarına geliyor…

Denyimli tiyatro yazarı Ece Saruhan’ın sunumuyla ekrana gelecek “Bloomberg HT Life”, bir yandan kültür sanat gündemine ışık tutarken, bir yandan da etkinliklerin perde arkasını ekranlarınıza  taşıyacak. Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Vizyondaki yapımlar arasında rekabet ne durumda?

Tiyatro sahnesinde en çok ilgili gören oyunlar hangileri? Kulislerde neler oluyor? Peki ya alternatif sahnelerde neler var?

Cumartesi akşamları 21 15’de bloomberg ht ekranlarında olan programda Reşat Balcıoğlu’nun magazin müdürlüğünü üstlendiği ht kulüp,ve show tv magazin servisi destek veriyor.