Abone Ol

Ece Erken'e büyük şok: Evli olduğumu bilmiyordu

Ece Erken ile New York havalimanında samimi şekilde görüntülenen iş adamı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Duymayan Kalmasın'a konuşan Nazım Torbaoğlu ''Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım'' dedi

Ece Erken'e büyük şok: Evli olduğumu bilmiyordu

Ece Erken, Ekim 2015'te oğlunun babası Serkan Uçar'dan boşanmış, sonrasında adı aşk dedikodularına karışmamıştı. Ece Erken'in, 3 ay önce eşinden boşanan bir çocuk sahibi, iş adamı Nazım Torbaoğlu ile yeni bir maceraya yelken açtığı iddia edildi.

New York havalimanında samimi şekilde çekilen ikilinin fotoğrafı dün 'Duymayan Kalmasın'da ortaya çıkmıştı.

Nazım Torbaoğlu magazin sitesi Uçankuş'a şu açıklamayı yapmıştı: Arkadaş ortamında tanıştık, birkaç kez görüştük. Uyuşamadığımızı anladık ve bu arkadaşlığı sona erdirdik. Zaten bir ilişki değildi!

Ece Erken de ''Tanışma aşamasında ayrıldık'' diye konuştu.

Bugün de Duymayan Kalmasın'da Nazım Torbaooğlu'nun evli ve eski manken Songül Yıldırım ile sevgili olduğu iddia edildi.

Sunucu Cengiz Semercioğlu'na konuşan eski manken Songül Yıldırım ''Nazım evlidir, ayrıca benimle de 10 yıl ilişkisi var. Ece de biliyor'' dedi.

''HANGİ KADIN EVLİ BİR ADAMLA BERABER OLUR?''

Ece Erken de canlı yayına bağlandı ve şu açıklamayı yaptı:

''Nazım boşandığını, hatta 2 yıl olduğunu söylemişti. Doğru olduğuna inanmıştım. İnsanların bu kadar kötü olduğuna inanmak istemiyorum. Ben huzurlu bir şey istiyorum. Ben sevgilisiyle olan ilişkisinin de bittiğini biliyorum. Bu kadın Nazım evliyken onunla beraberdi. Hangi kadın evli bir adamla beraber olur? Ben sevgilisiyle muhatap olur muyum?''

Bu sırada Cengiz Semercioğlu Nazım Torbaoğlu'nun ''İddia edildiği gibi Ece Erken ile ilişkimiz yok, eşimle boşanma davasının son celsesi yarın'' dediğini söyledi.

Ece Erken de''Nazım'ın boşanma davasının devam ettiğini söylediğine inanamıyorum'' dedi.

''ECE ERKEN'DEN GERÇEĞİ SAKLADIM''

Nazım Torbaoğlu da ''Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım'' dedi.