Abone Ol

Ece Erken havaalanında bir erkekle böyle yakalandı, açıklama geldi

Ünlü sunucu Ece Erken, yeni aşkıyla New York'ta havaalanında görüntülendi. Fotoğrafla ilgili açıklama yapan Ece Erken'in yanındaki adamın kim olduğu da ortaya çıktı!

Ece Erken havaalanında bir erkekle böyle yakalandı, açıklama geldi

Duymayan Kalmasın programının haberine göre Ece Erken kendisine yeni sevgili yaptı.

HAVALİMANINDA YAKALANDILAR

Ece Erken New York'ta havaalanında sevgilisiyle yan yana otururken hayranları tarafından fotoğrafları çekildi. Ece Erken'in böylece yeni sevgilisinin olduğu da belgelenmiş oldu. Ece Erken'in yeni sevgilisinin ise kim olduğu merak edildi.

Ece Erken havaalanında bir erkekle böyle yakalandı, açıklama geldi - Resim: 1

ECE ERKEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Bu haber sonrası açıklama yapan Ece Erken ''Nazım Torbaoğlu ile birbirimizi tanıma aşamasındaydık, ama olmadı'' dedi.

Nazım Torbaoğlu bir dönem Karşıyaka Kulübü Basketbol Şube Başkanlığını yaptı.

Ece Erken, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Serkan Uçar ile 20 Haziran 2014'te evlendi. İzmir Konak nüfus müdürlüğünde nikâh masasına oturan çiftin şahitliğini ise iş adamı Savaş Aksu ve şarkıcı Alişan yaptı. Bir yılın sonunda evlilikleri sarsılan çiftin Nisan 2015'te Eymen adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak bebek de evliliği kurtarmaya yetmedi.

Serkan Uçar, Temmuz 2015'te İstanbul Aile Mahkemesi'nde Ece Erken'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ece Erken de kocası için önce 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı, ardından karşı boşanma davası açarak yanıt verdi.

Hamilelik döneminde Serkan Uçar'ın karnına tekme attığını, hamilelik ve lohusalık dönemlerini yalnız geçirdiğini, oğlunun sünnetini tek başına yaptırdığını öne sürdü. Eşinin kendisine intihar mektubu yazarak psikolojik şiddet uyguladığını savunan Ece Erken, Serkan Uçar ve ailesinin kendisini 'İstenmeyen Gelin' ilan ettiğini iddia etti.

Kocasının kendisini servet avcısı ve fakir kız gibi göstermesine rağmen evlenirken kendi mallarını korumak adına mal ayrılığı rejimi anlaşması imzaladıklarını anlattı.

İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde 21 Ekim 2015'te görülen duruşmada Serkan Uçar, 'Özgür iradem ile boşanmak istiyorum' diyerek "Tazminat ve nafaka talebim yoktur. Evdeki eşyaları da paylaştık. Eşimle taşınır ve taşınmaz mal varlığımız yok. Aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır. Herkesin üzerinde olan malı kendisinde kalacaktır" şeklinde konuştu.

Ece Erken de protokole göre mahkemenin kendilerini boşamasını istedi.

Çiftin karşılıklı açtığı davaların ayrı ayrı kabülüne karar veren mahkeme çifti boşadı. Protokol doğrultusunda da çiftin ortak çocukları Eymen'in velayetini anneye verdi. Mahkeme Serkan Uçar'ın aylık bin 500 dolar nafaka ödemesine, sağlık ve eğitim masraflarını karşılamasına da karar verdi.