Abone Ol

Ebru Yaşar'ın karne sevinci: Ebru Su ve Poyraz öğretmenlerden tam not aldı

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel’de sevenleriyle buluştu. Ebru Yaşar'ı dinlemek için günler öncesinden rezervasyonların bittiği konser sonrası açıklamalarda bulunan Yaşar, çocukları Ebru Su ve Poyraz'ın karneleri hakkında öğretmenlerinden tam not aldığını, "Öğretmeni Poyraz'a bu süreçte okuma yazmayı en çok kim destek oldu diye sordu. Annem oldu dedi. Bu kadar yoğunlukta annene helal olsun demiş öğretmeni” sözleriyle ifade etti.

Ebru Yaşar'ın karne sevinci: Ebru Su ve Poyraz öğretmenlerden tam not aldı

Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Pınar Kerimoğlu'nun hazırlamış olduğu elbise ile göz doldurdu.

Kadın sanatçıların hazırlanmasının meşakkatli olduğunu söyleyen Yaşar, yeni yılın ilk Kıbrıs sahnesinde burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

‘KEHRİBAR’ MUTLULUĞU!

Yeni şarkısı ‘Kehribar’ ile haftalarca zirvede kalması hatırlatılan Yaşar, "Bizim için çok güzel bir şarkı oldu. Yeni arkadaşlarla bütünleşmeyi çok seviyorum. Teklif ediyorlar, tercih ediyorlar bana da yakınsa değerlendirmekten keyif alıyorum" dedi. Yeni albümün yolda olduğunu belirten başarılı şarkıcı albümden bir parçayı önden paylaşacağını belirtti. 

SÜRPRİZLER İLE DOLU KONSER OLACAK!

3 Şubat'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alacak olan başarılı sanatçı, "Herkesi bekliyorum çok eğleneceğiz sürprizler ile dolu bir akşam olacak" dedi.

ÖĞRETMENLERDEN TAM NOT ALDI!

Sömestr tatili ile birlikte karne alan çocukları Ebru Su ve Poyraz'ın karneleri hakkında konuşan Yaşar, öğretmenlerinden tam not aldığını, "Öğretmeni Poyraz'a bu süreçte okuma yazmayı en çok kim destek oldu diye sordu. Annem oldu dedi. Bu kadar yoğunlukta annene helal olsun demiş öğretmeni” sözleriyle ifade etti.

 TÜRK OLARAK GURURLUYUZ!

Uzaya çıkan ilk Türk astronotumuz Alper Gezeravcı ile ilgili soru üzerine ise başarılı sanatçı, "Artık uzaydayız. Olur olmadık şeyleri konu etmeyelim. Saçma sapan şeylere bir son verelim. Türk olarak çok gururluyuz. İnşallah döndüklerinde neler söyleyecekler merakla dört gözle bekliyorum" yanıtını verdi.

Başarılı sanatçı daha sonrasında sahnede sevenleriyle buluştu.