Abone Ol

Ebru Şancı'dan Kocası Alparslan Öztürk İçin Flaş Yorum

2. Sayfa'ya konuk olan Ebru Şancı Burak Özçivit'in para karşılığında kadın hayranlarıyla yemek yemesi konuşulurken "Kocam para karşılığında kadınlarla yemek yiyebilir. Yollarım ben para karşılığında" ded

Ebru Şancı'dan Kocası Alparslan Öztürk İçin Flaş Yorum

Eski model Ebru Şancı zaman zaman kocasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Galatasaraylı Alpaslan Öztürk ile evliliğinden 3 çocuğu olan eski model Ebru Şancı Öztürk, 2. Sayfa programına konuk oldu. Şancı, programda Burak Özçivit'in 2019 yılında Kuveyt'te 80 zengin kadın ile 1,5 milyon TL karşılığında yemek yemesiyle ilgili konuşurken bomba bir yorumda bulundu.

 Burak Özçivit'in zengin kadınlarla yemek yemesini anlayışla karşılayan Ebru Şancı açıklamasında "Ben de kocamı da yollarım hiç sorun değil. Gitsin yiyip gelsin ne var bunda? Hem yemek yesin hem de kadınlarla sohbet etsin. Paranın yüzü sıcaktır her şeyi gözü almışsındır. Parayı hesabında gördükten sonrasına karışmayacaksın. Yemek uzayabilir. Şaka yapıyorum tabi ama yemeğe yollarım" deyince 2. Sayfa sunucularını bir hayli şaşırttı.

Ebru Şancı'nın sözlerinin şaka olduğunu düşünen sunucular eski modelden "Yollarım ben para karşılığında ne var" yanıtını aldı.

mynet