Abone Ol

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar!

Oğlu Pars’ı geçtiğimiz Nisan ayında kaybeden manken Ebru Şallı, 3 ay sonra ilk kez paylaştığı tatil fotoğrafının ardından eleştirildiğini söyledi.

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar!

Ebru Şallı, "Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine?" dedi.

Posta'dan Suna Akyıldız'a konuşan Şallı,

“Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor.

Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum.” diye konuştu.

Şallı, “Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine? Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti: ‘Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal.’ Şimdi bu sözlere sarılıyorum. Allah, Ponçiğim’in gücünü içime verdi” açıklamasını yaptı.