Abone Ol

Ebru Polat'tan Mesut Özil yorumu: Mutluluklar dilerim

Şarkıcı Ebru Polat, geçen gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kendisine eski sevgilisi Mesut Özil sorulunca bakın Ebru Polat ne cevap verdi.

Ebru Polat'tan Mesut Özil yorumu: Mutluluklar dilerim

Giydiği kürkle dikkat çeken Ebru Polat, bir dönem sevgili olduğu Arsenal'ın yıldız futbolcusu Mesut Özil'in Amine Gülşe ile evlilik hazırlığı yapmasıyla ilgili "Mesut artık evleniyor, onunla ilgili bir yorumda bulunmam doğru olmaz. Ona yeni sevgilisiyle mutluluklar dilerim" dedi.

Ebru Polat'tan Mesut Özil yorumu: Mutluluklar dilerim - Resim: 1

AMİNE'Yİ ÇILDIRTTI

Alman şarkıcı Mandy Capristo uzun süre aşk yaşayan futbolcu, gönlünü 3 ay önce 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'ye kaptırmıştı.

Eski aşkının güzel oyuncuyla evleneceği haberlerini duyan MandyCapristo harekete geçmiş ve soluğu önceki gün İngiltere'de almıştı.KALP SEMBOLLÜ PAYLAŞIM

Mesut Özil ile önceden Londra'da gezdiği yerleri ziyaret edip bu anlarını da Instagram'ın hikaye bölümünde paylaşan Alman şarkıcı, Portobello Caddesi'nden yaptığı paylaşıma "Bu şehri sevme nedenim" notu düşüp kalp eklemişti.
Mandy Capristo

Bu hamlesiyle Amine Gülşe'yi kıskandırmaya çalışan Mandy Capristo, tüm çabalarına rağmen Mesut Özil'den istediği yanıtı alamamıştı.