Abone Ol

Ebru Polat'ın Sosyal Medya Gündeminde Patlayan Bomba İtiraf

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, son Instagram paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla bilinen Polat, bu kez Instagram'ın kendisine yanlışlıkla 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini açıkladı.

Ebru Polat'ın Sosyal Medya Gündeminde Patlayan Bomba İtiraf

Sık sık takipçileriyle etkileşimde bulunan ve cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, paylaşımının altına "Dün gece yanlışlıkla Forbes en zenginler listesine girip sabah o listeden çıktım. Instagram, hesabıma yanlışlıkla 21,686,123,59 $ gönderdi. 1 gecede en zenginler listesine girdim, sabah hatasını farkedip parayı geri çekti." notunu düştü.

Ebru Polat'ın bu iddialı açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, olayın gerçekliğini sorgularken, birçok kişi de bu duruma şaşkınlıkla karşıladı. Ünlü şarkıcının milyonlarca dolarlık yanlış gönderim iddiası, birçok haber kaynağında da geniş bir şekilde yer buldu.

Ebru Polat, daha önce de asgari ücrete yapılan zam konusundaki eleştirileriyle gündeme gelmişti. Şarkıcının sosyal medya hesapları, takipçileriyle etkileşimde olması ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekmesi nedeniyle sürekli olarak gündemde kalmaya devam ediyor.