Abone Ol

Ebru Özkan Saban kimdir? Hekimoğlu dizisinin İpek Tekin'i kimin eşi?

Ebru Özkan kimdir? Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Ebru Özkan dizide İpek Tekin rolünde. Peki, Ebru Özkan kiminle evli? İşte Ebru Özkan'ın hayatı ile ilgili merak edilenler...

Ebru Özkan Saban kimdir? Hekimoğlu dizisinin İpek Tekin'i kimin eşi?

Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu seyirci karşısına çıkıyor. Dizilerin sevilen yüzü Ebru Özkan, Hekimoğlu kadrosunda. Peki, Ebru Özkan Saban kimdir?

İPEK TEKİN KİMDİR?

Orhan ve Hekimoğlu’nun okuldan arkadaşı. Yalnız, güçlü bir kadın. Tıp fakültesinin dekanı ve hastane yöneticisi olan İpek, Endokrinoloji uzmanıdır. Duygusal ve sosyal becerileri kuvvetli, hayatını hastalara ve hastaneye adamıştır.

Orhan’dan sonra Ateş’in zorlu karakterini anlayan ve buna tahammül edebilen tek kişidir. Hekimoğlu sadece bulmacalı vakaların peşinde koşarken İpek de Orhan gibi onun mümkün olduğu kadar çok hastaya şifa olması için uğraşır. Güzel, güçlü, hırslı, tuttuğunu koparan bir kadın olan İpek, Ateş’in her zaman ilgi alanındadır. Bazen dost, bazen patron bazen de karşı cins olarak. Birbirleriyle yıllardır sürekli flörtleşseler de aralarında bir türlü bir ilişki başlayamaz.

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Ebru Özkan Saban 18 Kasım 1978, Ankara doğumlu Türk oyuncu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezundur.

Ebru Özkan Saban kimdir? Hekimoğlu dizisinin İpek Tekin'i kimin eşi? - Resim: 1

EBRU ÖZKAN EŞİ ERTAN SABAN KİMDİR?

Ertan Saban 4 Aralık 1977, Üsküp doğumlu Makedonya Türkü oyuncu. Makedonya Devlet Konservatuvarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı. Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Saban, 3 Haziran 2016 günü oyuncu Ebru Özkan'la evlendi. 2018 yıllarında kızları dünyaya geldi.

Milliyet