Abone Ol

Ebru Gündeş'in Falcısından Flaş Hadise Açıklaması: Derdest Bir Boşanma

Günlerdir magazin manşetlerinden düşmeyen Ebru Gündeş, Reza Zarrab, Hadise üçgeninde kilit isim olduğu iddia edilen Şengül Boybaş sessizliğini bozdu.

Ebru Gündeş'in Falcısından Flaş Hadise Açıklaması: Derdest Bir Boşanma

Medyafaresi.com / ÖZEL HABER

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davasındaki detaylar, gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor.

İddialara göre Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Zarrab'tan sadakatsizlik sebebiyle ayrıldığını belirtmiş, Zarrab'ın yasak ilişkilerinde adı geçen isimlerden birinin de Hadise olduğu söylenmişti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün, Kelebek ekinde kaleme aldığı yazısında, "Reza Zarrab ve Ebru Gündeş'in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab'ın davetiyle Miami'ye gidiyor, ve son gidişinde Zarrab'ın evinde Hadise'yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş'e her şeyi anlatıyor" iddiasında bulunmuştu.

Onedio adlı internet sitesi ise bahsi geçen falcının, 'Atiye' dizisinin uyarlandığı  'Dünyanın Uyanışı' kitabının yazarı Şengül Boybaş olduğunu ileri sürdü.

Bu gelişmeler üzerine Şengül Boybaş'tan yanıt gecikmedi. Instagram hesabından yaptığı ve avukatının kaleme aldığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

şengül boybaş

KAMUOYUNA;

Çeşitli haber sitelerinde, yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında müvekkilim Şengül Boybaş'ın adı derdest bir boşanma davası ile anılmaktadır. Müvekkilimin söz konusu haber içeriği ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Müvekkilim astrolojik danışmanlık hizmeti sunduğu kişilerin özel yaşamına son derece hassas bir şekilde yaklaşmakta ve gizliliğe büyük önem vermektedir.

Müvekkilim ile ilgisi bağlamında gerçeği yansıtmayan iddia ve vakaların haber olarak sunulması hukuki değildir. Bu nedenlerle müvekkilimin kişilik haklarını, kariyerini ve toplum nezdindeki konumunu hedef alan bu haberler ile ilgili gerekli hukuki tedbirlerin alınacağını kamuoyuna saygı ile bildiririz.

AV. EBRU GÖKÇEER TAŞ