Abone Ol

"Ebru Gündeş'i çıplak gördüm!!!" Bülent Ersoy ne demek istedi?

Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'İstanbul Jewelry Show'a konuk olan Ersoy, yarışmadaki jüri üyesi arkadaşı Ebru Gündeş için, "Ebru'yu çıplak gördüm ve poposunu çok beğendim" dedi.

"Ebru Gündeş'i çıplak gördüm!!!" Bülent Ersoy ne demek istedi?

Jüri üyesi olduğu PopstarAlaturka yarışmasındaki yorumlarıyla dikkat çeken Bülent Ersoy bu kez de meslektaşları hakkındaki çarpıcı açıklamalarıyla şaşırttı. Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'İstanbul Jewelry Show'a konuk olan Ersoy, yarışmadaki jüri üyesi arkadaşı Ebru Gündeş için, "Ebru'yu çıplak gördüm ve poposunu çok beğendim" dedi. Ersoy, "çıplak gördüm" dediği Sibel Can ve Seda Sayan'ı da çok beğendiğini söyledi.

DENİZ HADDİNİ BİLSİN

Bu sözlerinin ardından kendisi için, "Bülent Hanım'ın takılarının çoğu imitasyon" diyen Deniz Akkaya'ya çıkışan sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü: İşte takılarım burada. Türkiye'de en çok mücevherlere sahip kadın benim. Eksperler gelsin kontrol etsin. isterse Deniz Akkaya'nın kendisi de gelip bakabilir. Hakkımda hiç kimse bilip bilmeden konuşmasın. Deniz de haddini bilsin. Sahip olduğum takıların hepsi gerçektir. Bunlar yerdeki çakıl taşı değil