Abone Ol

Son haber... Ebru Gündeş Türkiye’ye döndü

Son dakika haberi... ABD’de tutuklanan Reza Zarrab’ın sanatçı eşi Ebru Gündeş, Türkiye’ye döndü. Ebru Gündeş'in Kanlıca'daki yalısının önünde hareketli dakikalar yaşandı.

Ebru Gündeş Reza'yı hapiste bırakıp böyle döndü

Miami’de İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak suçlamasıyla tutuklanan iş adamı Reza Zarrab’ın sanatçı eşi Ebru Gündeş, Türkiye’ye döndü. THY’nin tarifeli uçağıyla 15.20’de kızı ile birlikte Miami’den İstanbul’a gelen Gündeş, gazetecilere görüntü vermemek için Genel Havacılık terminalini kullanarak Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.

Eşinin tutuklanmasıyla büyük bir şok yaşayan Ebru Gündeş, istanbul'a döndü.

THY'ye ait bir uçakla bugün saat 15.20'de Miami'den İstanbul'a gelen Ebru Gündeş uçaktan indikten sonra gazetecilere görünmek istemediğini belirterek, yetkililerden Genel Havacılık Terminalinden çıkartılmasını istedi. Bunun üzerine Ebru Gündeş yolculara özel servis yapan Primeclass servisinin aracı ile polis nezaretinde uçağın yanaştığı 209 numaralı köprüden alınarak Dış Hatlar terminalinden Genel Havacılık terminaline götürüldü. Ebru Gündeş burada yapılan pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türkiye'ye giriş yaptı.

Ebru Gündeş'in Kanlıca'daki yalısının önünde hareketli dakikalar yaşandı. Gündeş'in içinde bulunduğu otomobilin görüntülenmemesi için alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Anaokuluna giden kızının olaylardan daha fazla etkilenmemesi için İstanbul'a dönüş kararı aldığı da gelen bilgiler arasında.