Abone Ol

Ebru Gündeş iyileşti! Günay'ı yıktı geçti!

Vertigo hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Ebru Gündeş, dün gece Günay'da sahne aldı

Ebru Gündeş iyileşti! Günay'ı yıktı geçti!

Ebru Gündeş programına, sözlerini Sıla’nın yazdığı ve Murat Yeter’in geçen ay çıkan proje albümünde seslendirdiği ‘Gönlümün Efendisi’ isimli şarkıyla başladı.

EBRU GÜNDEŞ VE KIZI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ -FOTO GALERİ-

HEM KAYAHAN’DAN HEM SEZEN AKSU’DAN SÖYLEDİ

Sanatçı şarkı bitiminde hayranlarının geçmiş olsun dileklerine şu sözlerle cevap verdi: “Küçücük bir rahatsızlık yaşadım. Allah’a çok şükür iyiyim ve buradayım. Bu da işin nazarı olsun, geçti gitti diyelim.” Programına 90’lı yıllardaki şarkılarıyla devam eden Gündeş, Kayahan’ın ‘Sabahlar Uzak’ ve ‘Yandı mı Postaneler’ isimli şarkılarını da söyledi.

Sanatçı daha sonra Sezen Aksu şarkılarına geçti. “Sezen Aksu’nun bir çok şarkısı var ama ben kendi albümlerimdeki şarkıları söylemek istiyorum” dedikten sonra ‘Hovarda’, ‘Ahdım Olsun’, ‘Biliyorsun’, ‘Kaybedenler’, ‘Tükeneceğiz’ ve ‘Hata’yı seslendirdi.

“BEN NİNE MİYİM?”

Sahnenin yakınında oturan bir dinyecinin, orkestraya övgü dolu sözler söylediğini duyup şarkısını kesen Ebru Gündeş, hayranına teşekkür ederek, maestrosu Ayhan Şenyaylar yönetimindeki orkestrası için “Onlar bir numara” dedi ve alkış istedi. Arkadaşlarının çok başarılı birer müzisyen olduklarını ifade eden sanatçı Ayhan Şenyaylar’ın usta bir müzisyen olduğunu vurguladıktan sonra şöyle devam etti. “O bir ‘Dede’… Bu sözü, işinde usta olduğunu vurgulamak için kullanıyorlar, tecrübeyle alakalı.”

Ardından maestrosuna dönüp sordu:
Sen ‘Dede’ysen ben ne oluyorum ben de ‘Nine’miyim yani? Ama ben zaten anneyim.”

Ayhan Şenyaylar sanatçının övgülerine teşekkür etti ve şöyle dedi: “İyiler, iyilerle çalışırmış”

EBRU KIBRIS’I FENA SALLADI! FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ROBERTO CAVALLİ VE J. MENDEL İMZALI 2 KOSTÜM!

Ebru Gündeş Günay sahnesinde iki farklı elbiseyle şarkı söyledi. Programının ilk bölümünde Roberto Cavalli marka lacivert bir kostüm giyen sanatçı, ikinci bölümde J. Mendel kreasyonundan mor bir elbiseyle sahneye çıktı.

EBRU GÜNDEŞ- REZA ZARRAB FOTO GALERİ

Ebru Gündeş programının ikinci bölümüne Türk Müziği eserleriyle başladı. ‘Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var’, ‘Veda Busesi’, ‘Duydum ki Unutmuşsun’, ‘Elbet Bir Gün’, ‘Dalgalandım da Duruldum’, ‘Kadehinde Zehir Olsa’ isimli şarkıları peş peşe seslendirdi.


EBRU GÜNDEŞ LED ELBİSE İLE SAHNEDE

“BU ŞARKIYI HAYATIMDA İLK DEFA SÖYLÜYORUM”

Sanatçı ardından, “Bu şarkıyı hayatımda ilk kez söylüyorum” diyerek ‘Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün’ isimli eseri okudu.

Gündeş şarkının bitiminde, “Bu şarkıyı Müslüm Gürses, Vahdet Vural ve Kibariye okumuştu. Biz bu müziklerden geldik, hepimizin anne, babası bu şarkıları severek dinliyordu. Şimdi bir tane daha bunun gibi eski yıllara ait bir eser okuyacağım” dedi ve alkışlar arasında ‘Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş’ isimli unutulmaz eseri seslendirdi.

EBRU GÜNDEŞ’İN ANGORA REKLAM FİLMi

“BU 3 TÜRKÜYÜ İLK KEZ OKUYACAĞIM”

Sanatçı repertuarında türkülere de yer vermişti. Programının bu bölümünde, “Şimdi peş peşe 3 türkü seslendireceğim. Bunları da ilk kez söylüyorum” diyen Ebru Gündeş, ‘Mühür Gözlüm’, ‘Neredesin Sen’ ve ‘Yalan Dünya’ isimli Türk Halk Müziği eserlerini arka arkaya okudu.

Programın ilerleyen bölümlerinde Mehmet Erdem’in seslendirdiği ‘Hakim Bey’i söyleyen Ebru Gündeş şarkının bitiminde şöyle konuştu. “Çok kıskandığım bir şarkıdır bu. Albümümde ben okuyabilmeyi çok isterdim. Levent Yüksel’in ‘Zalim’inden sonra ikinci kıskandığım parçadır ‘Hakim Bey’. Ne yapalım inşallah başka güzel bir şarkı bana kısmet olur.”

Günay sahnesinde yaklaşık 3 saat kalan ve toplam 51 eser okuyan Ebru Gündeş sahneden indiğinde saatler 02.30’u gösteriyordu.