Abone Ol

Ebru Gündeş İnci Taneleri'nde! 23 yıl sonra sürpriz

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’ üçüncü sezonuna bomba gibi bir giriş yapıyor. Yılmaz Erdoğan'ın diziye özel yazdığı 'Bende Kalacak' adlı eseri Ebru Gündeş tarafından seslendirildi.

Ebru Gündeş İnci Taneleri'nde! 23 yıl sonra sürpriz

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın rol aldığı dizi 29 Ocak’ta başlayacak. Sadece hikayesiyle değil, müziğiyle de izleyiciyi derinden etkileyecek. Yılmaz Erdoğan’ın diziye özel kaleme alıp bestesine kendi imza attığı ‘Bende Kalacak’ adlı esere Ebru Gündeş hayat verdi. Yılmaz Erdoğan’da şiir de okudu.

HEYECAN YARATTI 
Yılmaz Erdoğan ile Ebru Gündeş’in 23 yıl aradan sonra buluşması büyük ses getirdi. Ebru Gündeş; 2003’teki ‘Şahane’ adlı albümünde sözleri Yılmaz Erdoğan’a, müziği Deniz Erdoğan’a ait ‘Sevmekten Gidince’ şarkısını söylemişti. Yılmaz Erdoğan şiir de okumuştu. Yıllarca dillerden düşmemişti. Bu arada tanıtım fragmanında; kayıp olan ‘Azem Yücedağ’ın (Yılmaz Erdoğan) sesinden yankılanan tirat, akıllarda birçok soru işareti bıraktı.

ŞARKIDAN BİR KUPLE 
Aşkın bende /Kalbin bende kalacak/ Belki yıllar geçer/Belki herkes unutacak/ Kaybolacak zamanın/Küllerinde yüzün/ Canımın parçası artık/Bu bitmeyen hüzün.