Abone Ol

Ebru Gündeş gizemli iş adamı Murat Özdemir ile Dubai'de evlendi

Uzun zamandır magazinden uzak bir yaşam sürdürmeye gayret eden Ebru Gündeş'in adı, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre Gündeş, geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi. İşte iddianın detayları...

Ebru Gündeş gizemli iş adamı Murat Özdemir ile Dubai'de evlendi

Magazin yazarı Onur Akay, Bilal Özcan’ın Youtube kanalında canlı yayın konuğu olunca bomba iddialarda bulundu. Magazin gündemini derinden sarsan Akay Ebru Gündeş hakkında bomba bir iddia ortaya attı. 

Akay, daha önce üç evlilik yapan 49 yaşındaki Ebru Gündeş ile 37 yaşındaki Murat Özdemir’in gizlice nikah masasına oturduğu söyledi.

2023'ün son aylarında tanıştığı Murat Osman Özdemir'in evlenme teklifini kabul eden Ebru Gündeş 4. kez evlenmiş oldu.

Ebru Gündeş’in iş insanı Murat Özdemir ile Dubai’de evlendiğini söyleyen Akay, “Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi, balayında ise çift Körfez Turu yapacak” dedi.

Takvim Gazetesi'ndeki 4 Nisan 2022 tarihli bir habere göre 'arkadaşları aracılığıyla' bir gazeteciye ulaşan Selin Kabaklı (Özdemir) açıklamalarda bulunmuş ve o dönemki eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için kendisine boşanma davası açtığını ve anlaşmalı boşanmak için baskı yaptığını söylemişti. Haberde Kabaklı'dan yuvasını kurtarmak istediği şeklinde bahsedilirken Kabaklı'nın Özdemir tarafından kendisine boşanma kağıtlarının çoktan imzalatıldığını belirttiği de aktarılmıştı.

Bu haberlerden bir gün sonra 5 Nisan 2022 tarihli bir başka habere göre ise Murat Özdemir kendisiyle Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı haberlerine ilişkin erişim engeli kararı talep etmiş ve Gündeş’le aralarında herhangi bir bağ olmadığını ileri sürmüştü. Mahkeme, iş adamının Ebru Gündeş’le olan aşkını konu alan haberlerin kaldırılmasına karar vermişti. Bu dönemde Gündeş'in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili Gündeş'ten herhangi bir açıklamada bulunulmamıştı.

Mahkemenin erişim kararına rağmen Takvim Gazetesi'nde yer alan söz konusu habere erişim engeli getirilmemiş ve haber yayında kalmaya devam etmişti. Ancak o tarihten itibaren medyada çıkan haberlerde Özdemir ile Gündeş ilişkisinin Özdemir çiftinin boşanmasından yaklaşık 1 yıl sonra başladığının yazıldığı görülmüştü.

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in aralarında 19 yaş fark olduğu ve ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı kaydedilmişti. İlk eşinden iki, ikinci eşinden bir çocuğu olan Murat Özdemir’in, bir kız annesi Ebru Gündeş ile evlenmeye karar verdiği de aktarılmış ve çiftin yakında nikâh masasına oturmaya hazırlandığı öne sürülmüştü.

Sosyal Medyada Murat Osman Özdemir'in bir iş adamı olduğu iddiası ortaya atılsa da ne işle uğraştığına dair net bir bilgiye rastlanmadı. Bu konudaki internet aramaları da sonuçsuz kaldı. Özdemir'in 35 yaşında olduğu ama Türkiye'de bir şirketi olmadığı öne sürülüyor.