Abone Ol

Ebrar Karakurt’tan kendisini hedef alan Polonyalı Witkowska’ya yanıt

Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi. Milletler Ligi'nde şampiyon olan Filenin Sultanları, galibiyet serisini 13 maça çıkardı.

Ebrar Karakurt’tan kendisini hedef alan Polonyalı Witkowska’ya yanıt

Filenin Sultanları, Brüksel'de oynanan CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Ebrar Karakurt, kendisi hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Polonyalı Kamila Witkowska'ya maç sonrasında sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Polonya basınında Ebrar haberleri

Hürriyet'te yer alan habere göre, Polonya medyasından Damian Golab, çeyrek final öncesi Filenin Sultanları'nı Ebrar Karakurt'u hedef almıştı. Haberde, "Polonyalı voleybolcular provokasyon bekliyor! Rakiplerinin 'faul oyununa' hazırlanıyorlar."

Ebrar Karakurt'un ismen eleştirildiği söz konusu haberde, "Ebrar Karakurt, maçlarda yaşanan olaylara en duygusal tepkiyi veriyor ve bu durum bazen rakiplerini rahatsız ediyor.

Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile Türkiye arasında oynanacak maç öncesinde Stefano Lavarini'nin voleybolcuları, rakiplerinden açıkça "kirli oyun" adını verdikleri provokasyonlar bekliyor."

Witkowska'dan Ebrar'a: Faullü bir oyun

Polonya forması giyen Kamila Witkowska da Ebrar Karakurt'a yüklenmişti. Witkoska, "Ebrar rakibine karşı sportif öfkeyi çok fazla gösteren bir oyuncu. Onun açısından faullü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eğer bunu durdurmayı başarırsak bu davranışlar bizi kesinlikle çok daha az rahatsız edecektir. Daha sakin oynayabileceğiz."

Ebrar'dan yanıt

Ebrar Karakurt, Polonya galibiyeti sonrası Kamila Witkowska'nın hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Ebrar, "3. kez Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye elenince kızlar" yazılı bir paylaşımda bulunarak Kamila'ya göndermede bulundu.

Karakurt, maçtan önce Dolu Kadehi Ters Tut'un, "Polonya'nın Başı Belada" isimli şarkısını paylaşmıştı.

KAYNAK: Hürriyet