Abone Ol

Düzce'de Doğa Katliamı: Düzceliler İsyan Etti

CHP Düzce İl Başkanlığı, Düzce şehir mezarlığında bulunan ağaçların bir lojistik firması tarafından kesilmesine dair bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Düzcelinin ne ölüsüne ne dirisine saygı kalmadı" denildi.

Düzce'de Doğa Katliamı: Düzceliler İsyan Etti

CHP Düzce İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, Düzce şehir mezarlığında bulunan ağaçların kesildiği görüntüleri paylaştı.

Ağaçların tamamının kökünden kesildiği belirtilen açıklamada "Düzce şehir mezarlığında bulunan ağaçların tamamı genç yaşlı demeden bir lojistik firması tarafından kökünden kesilerek tam bir doğa katliamı gerçekleştiriliyor" denildi.

NE ÖLÜSÜNE NE DİRİSİNE SAYGI KALMADI

Düzcelinin ne ölüsüne ne dirisine saygı kalmadı" ifadesi kullanılan açıklamada "Düzce Belediyesi tarafından ihalesi Kaynaşlılı bir lojistik firmasına verilen şehir mezarlığı ağaç kesim işlemleri,tam bir katliama yol açmış durumda.Mezarlıkta  bulunan yüzlerce ağaç,yerine yenisi dikilecek söylemi ile kökünden kesilip kenara atılmış durumda" denildi.

CHP Düzce İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Düzce şehir mezarlığında bulunan ağaçların tamamı genç yaşlı demeden bir lojistik firması tarafından kökünden kesilerek tam bir doğa katliamı gerçekleştiriliyor.

Düzce Belediyesi tarafından ihalesi Kaynaşlılı bir lojistik firmasına verilen şehir mezarlığı ağaç kesim işlemleri,tam bir katliama yol açmış durumda.Mezarlıkta  bulunan yüzlerce ağaç,yerine yenisi dikilecek söylemi ile kökünden kesilip kenara atılmış durumda. @duzce_valiligi

Düzce'de Doğa Katliamı: Düzceliler İsyan Etti - Resim: 1

Cumhuriyet