Abone Ol

Duygusal mı, vahşi mi? Seks tarzınız ne?

Medyafaresi.com yazarı Dr. Gökçen Erdoğan, çiftlerin cinsel hayatlarında mutluluğu yakalamak için deneyebilecekleri tarzları kaleme aldı.

Duygusal mı, vahşi mi? Seks tarzınız ne?

Sizin seks şekliniz hangisi?

Cinsel pozisyonlar, fanteziler, jestler, özel alanlar ve daha niceleri… Hazda ortak kümenizi yakalamak ve geliştirmek için ihtiyacınız olansa denemek ve bulmak!  Peki, seks tarzınızı değiştirerek, yeni denemeler yaparak ve en sevdiğinizi saptayarak birlikteliğinize heyecan katmaya ne dersiniz? İşte o türler;

Kadınlar ve erkekler hayata da ilişkiye de başka anlam ve sorumluluk sınırları yüklerler. Ancak ortak beklentileri de vardır elbet. Saygı, sevgi, sadakat ve bazılarınız yadırgar gibi yapacak ama orgazm. Evet cinsiyeti ve cinsel tercihi ne olursa olsun herkes iyi sevişmeler ve kayda değer sonuçlar bekler.
Bu sonuçlara ulaşmak için izlenen yollar ve yapılan tercihlerle birlikte yönlendirme ya da talepler de farklılık gösterir elbet. 'Mesela?'dediğinizi duyar gibiyim.

Cinsel pozisyonlar, fanteziler, jestler, özel alanlar ve daha niceleri… Hazda ortak kümenizi yakalamak ve geliştirmek için ihtiyacınız olansa denemek ve bulmak!  Peki, seks tarzınızı değiştirerek, yeni denemeler yaparak ve en sevdiğinizi saptayarak birlikteliğinize heyecan katmaya ne dersiniz? İşte o türler;

Duygusal Seks

Koklamak, dokunmak, hissetmek, tanımak… Bazılarımız için cinselliği bütün duygularla yaşamak en güzeli.  Çünkü dokunmak eşinizi, partnerinizi etkiniz altına almanın en kolay yolu. Birliktelik sırasında dokunarak yıllardır tanıdığınız partnerinizi keşfedebilir yeni heyecanlar hissedebilirsiniz. Partnerinizin omuzlarına yapacağınız masajla onu havaya rahatça sokabilirsiniz örneğin. Ya da dilinizi her manada kullanabilirsiniz incelikle.Böylece monotonlaşan birlikteliklerinize artık “dur” diyebileceksiniz.  Kulağından sevgi sözcüklerini eksik etmez, unutulması güç anılarınızı tazelerseniz duygulara hükmederek bedene geçiş yapabilir ve adeta dinginliğin kabarttığı bir arzuyla sevişebilirsiniz.

Vahşi Seks

Alışılmışın dışında ama gücün sizde olduğu bir birliktelik mi? Sert dokunuşlar tam size göreyse;  İşte size vahşi seks. Her zamanki ilişkinizi biraz asileştirerek, güç ve kontrolü elinize alarak partnerinizi şaşırtıp heyecanı doruklarda yaşayabilirsiniz. Hemcinslerime küçük bir tüyo vereyim; küçük oyunlar oynayarak eşinizi birlikteliğe hazırlayın. Mesela bilek güreşinde sizi yenemeyeceğini söyleyin ve yenmek için elinizden geleni yapın ama sonunda teslim olun. Sonunda küçük oyunlarla büyük heyecanlar yaşayabileceksiniz. Erkeklere önerimse kadının bedenindeki vurucu bölgeleri keşfedip adeta yüklenmeleri. Olumlu manada tabi ki. Hissiyatı tırmandırmak için provoke etmek gibi.

Spontane Seks

Partnerinizi hemen şu anda mı istiyorsunuz? Nerede olduğunuzun hiçbir önemi yok mu? O halde bu tür tam size göre. Aslında yapacağınız pek bir şey yok. Kendinizi ve partnerinizi hislerinizin akışına bırakmalısınız. Cesaretinizi attırdığınızda siz de eşiniz de farkı fark edeceksiniz ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Tabusuz Seks

Birlikteliğinizde farklı rollere bürünmek nasıl olurdu? Sizin için tabular yoksa içinizden geldiği gibi davranmayı seviyorsanız neden cinsel ilişkinizde de tabularınız kaldırmayasınız ki! Aklınızdan geçenleri partnerinize de söyleyin, korkmadan ve utanmadan. O da karşılık verecek ve sınırların olmadığı bir birlikteliğin içinde bulacaksınız kendinizi. Unutmayın birçok erkek cesur kadınları sever. Kadınlarsa yeniliksever ve yüreklendirici erkekleri.

Bilinmeli ki ilişkiler yıllansa da cinsellik her zaman canlıdır. Ama zaman zaman renk katmak gerekebilir. Seks stilinizi değiştirerek her şeyi başa alıp heyecanı, zevki, ilk günkü gibi yaşayabilirsiniz. Ve elbette orgazmı da. Onun beslediği aşkı ise asla unutmamalı.

https://twitter.com/drgokcenerdogan