Abone Ol

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli arasındaki görüşme sona erdi. Başkan Dursun Özbek, kameralar karşısında resmi açıklamayı yaptı. Deneyimli hoca, 23 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı takımın başına geçti.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli

Sarı-kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Denizli oturdu.

Görüşmenin ardından tecrübeli hoca ile kameralar karşısına geçen Başkan Özbek, "Hocamız ile görüştük. Teklifimizi prensip olarak kabul etti. El sıkıştık. 1-2 gün içinde detaylandırıp sözleşmemizi imzalayacağız. Her iki taraf için de hayırlı bir karar olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


'Hocam, Burak Yılmaz'ı kadro dışı bırak'

"FUTBOL PARANTEZİMİ BURADA AÇTIM, BURADA KAPATACAĞIM"

Özbek'in ardından söz alan Mustafa Denizli ise "Uğruna her şeyimi riske edeceğim yer Galatasaray'dır. İkinci defa geldi bu istek. 1.5 yıl önce bir teklif daha almıştım Galatasaray'dan, ama o dönem olmamıştı. Heyecanlıyım. Futbol parantezimi burada açtım. İnşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım" dedi.

"TERİM VE HAMZAOĞLU'NDAN TAVSİYE ALACAĞIM"

Sarı-kırmızılı takımı 1988 yılında lig şampiyonu yapan Denizli, "Yardımcı antrenörleriniz kim olacak?" şeklindeki soruya, "Bu konuyu netleştirmedim. Ancak antrenörler için iki isimden yardım alabilirim. Fatih hocamız ve Hamza hocamız Oradaki çalışma ortamını benden çok daha iyi bilen insanlar. İki isimden de tavsiye alırım" yanıtını verdi.