Abone Ol

'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait?

Dünyanın en güzel poposu Jennifer Lopez'de sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. The Sun Gazetesi'nin yaptığı büyük (!) araştırmaya göre popo dalında zirvede kimler var? İşte o liste...

'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere...

Hiç kuşkusuz ünlüler dünyasında 'en güzel  kadın', 'en seksi kadını, 'en güzel vücutlu' kadın gibi yapılan anketler büyük dikkat çekiyor. İşte onlardan biri daha. The Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre bu defa araştırma 'en güzel popo' üzerinde yapılmış ve 'dünyanın 7 harikası' diye nitelendirilen popolar listelenmiş. Sıralama şöyle:

 
'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 1
'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 2

1- Eva Mendes (3.9/5)

Latin yıldız Eva Mendes, birinciliği Jessica Biel'le paylaştı. Dünyanın en seksi melezleri arasında gösterilen aktris, geçtiğimiz yıl GQ dergisine verdiği çıplak pozlarla, poposunun güzelliğini kanıtlamıştı.
'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 3


2- Jessica Biel (3.9/5)

Amerikalı aktris Jessica Biel, Hollywood'un en güzel popolu 2 kadınından biri oldu. O her röportajında kendisini seksi bulmadığını söylese de, hayranları tam tersini savunuyor.

'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 4
3- Jennifer Lopez (3.4/5)

'Bayan Popo' lakaplı Jennifer Lopez, The Sun okuyucuları tarafından 3. sıraya koyuldu. Ünlü şarkıcınınki gibi bir popoya sahip olmak isteyen milyonlarca kadın, estetisyenlerin yolunu tutuyor.


'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 5
4- Eva Longoria (3.3/5)

Temmuz ayında basketçi Tony Parker'la evlenen Eva Longoria, 1.57'lik boyuna rağmen dünyanın en seksi kadınları arasında yer alıyor. The Sun okuyucuları onu dünyanın en güzel 4. poposu seçti. 'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 6


5- Mariah Carey (3.2/5)

Bugüne dek defalarca 'Bayan Bacak' seçilen Mariah Carey, ilerleyen yaşına rağmen vücudunun güzelliğini koruyor. Ünlü şarkıcı, en güzel popolu yıldızlar listesinde 5. sırada bulunuyor.
'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 7


6- Fergie (2.9/5)

Amerikalı hiphop şarkıcısı Fergie listenin 6. sırasında yer aldı. Aynı zamanda oyunculuk da yapan 32 yaşındaki Fergie, şarkıları kadar seksi dansları ve cüretkar giyim tarzıyla da tanınıyor. 'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 8

7- Rihanna (2.8/5)
19 yaşındaki Rihanna diri vücuduyla hemcinslerini kıskançlık krizlerine sokuyor. Milyonlarca erkeğin hayran olduğu ünlü şarkıcı The Sun'ın dünyanın en güzel popolu yıldızları listesinde 7. sırada yer alıyor.










Kaynak:Gazeteport  'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 9

'Dünyanın yaşayan 7 harikası' diye nitelendirilen popoları kimlere ait? - Resim: 10