Abone Ol

Dünyanın konuştuğu seks skandalında flaş gelişme

İngiltere'yi sarsan seks skandalında yeni gelişme... İşçi Partili Keith Vaz'ın 27 Ağustos'ta birlikte olduğu erkek seks işçileriyle yeni yazışmaları ortaya çıktı.

Dünyanın konuştuğu seks skandalında flaş gelişme

Dairesindeki seks aleminde erkek seks işçilerine bana “o…..” muamelesi yapın diyen Vaz, cinsel gücü artıran ilaçlarla ilgili sorular soruyor.
Seks işçilerinden birinin “O….. gibi muamele yapılmasının ne olduğunu bilmiyorsunuz” demesi üzerine Vaz, “Gösterin, gösterin bana” diyor.
Yeni kayıtlar, Keith Vaz’ın ilaç etkisi altında olduğuna dair iddiaları güçlendiriyor. Zira İngiliz vekil, cinsel gücü artıran ilaçlarla ilgili “Aç, nasıl çalıştığını göster, çünkü ben daha önce hiç denemedim. Hadi ne yaptığını bana göster. Nasıl kullanıyorsun” diye soruyor.

The Mirror gazetesinin haberine göre; Vaz, parayla tuttuğu seks işçilerinden biri geç kalınca diğer erkeğe “Sadece seni s…….” diyor.
Evli ve iki çocuk babası olan Vaz, gecenin ilerleyen saatlerinde seks pozisyonlarına zorladığı seks işçilerine ne yapmaları gerektiğini de söylüyor.

GÖRÜNTÜLERİ SEKS İŞÇİLERİ KAYDETTİ

Bugün ortaya çıkan yeni detaylarda, iki seks işçisi için para ödediği öne sürülen kişinin Daniel Dimitru Dragusin olduğu anlaşıyor.
İngiliz gazetesine konuşan Dragusin, seks işçilerine verilen paraların Vaz’ın şeker hastalığıyla ilgili kurduğu ‘Silver Star’ adlı hayır kurumuyla bağlantılı bir hesaptan çıkmadığını savundu.

Öte yandan, İngiliz The Mirror gazetesinin pazar günü yayınladığı görüntülerinde seks işçilerinden biri tarafından çekildiği öğrenildi. Vaz ile birlikte olan adamlardan biri geçmiş görüşmelerden biri esnasında kimliğini saklayan İngiliz vekili tanıyınca gazeteyle iletişime geçmiş.

sözcü