Abone Ol

Dünyanın en ünlü kadın dergisine göre İstanbul kızları nasıl giyiniyor?

Elle, internet sitesinde İstanbul'da nelerin moda olduğuna geniş yer ayırdı. İstiklal Caddesi'ndeki genç kızların görüntülerini yayımlayan dergi, Türk kızlarının giyim tarzından övgüyle bahsetti.

Dünyanın en ünlü kadın dergisine göre İstanbul kızları nasıl...

Dünyanın en ünlü kadın dergilerinden Elle, internet sitesinde İstanbul'da nelerin moda olduğuna geniş yer ayırdı. İstiklal Caddesi'ndeki genç kızların görüntülerini yayımlayan dergi, Türk kızlarının giyim tarzından övgüyle bahsetti. Türk gençlerinin, Osmanlı'ya özgü otantik tarzı modernlikle buluşturmakta çok başarılı olduğunu anlatan Elle, "İstanbul çok şık oldu" yorumunu yaptı. İstanbullu kızların Amerikalılar'dan farksız giyindiği belirtilen yazıda "Türkler, kesinlikle daha renkli giysileri tercih ediyor" denildi. Aynı bölümde İstanbul'un yanı sıra Los Angeles, Milano ve Paris gibi ünlü moda merkezlerinin bulunması ise Türkiye'nin moda sektöründeki yükselişini kanıtlamış oldu.

Türk kızlarının renkli kıyafetlere ilgi duyduğunu anlatan Elle, özellikle jean tutkusuna değindi. Kızlarımızın jeanleri aksesuvarlarla süslemesine de dikkat çekildi.

Dergi, geçtiğimiz aylarda atv'de yayınlanan Gözyaşı Çetesi adlı dizinin güzel oyuncusu Ebru Özkan'ın giyim tarzına da sayfalarında geniş yer verdi; övgüyle söz etti.



Bir dans yarışmasında boy gösteren iki dansçı da sitede fotoğrafları bulunanlardan.

Elle, Türk kızlarının motosiklet tutkusunun her geçen gün arttığına da dikkat çekti.



Derginin internet sitesinde yer alan Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde çekilen bu fotoğraflarda, Türkiye'nin iki farklı yüzü gözler önüne serilmiş oldu