Abone Ol

Dünyanın en şık hostesleri Rus Havayollarında!

FOTO GALERİ - Avrupa'nın bir numaralı uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner en son anketinde Avrupa'da üniforması en şık havayolunu seçti

Dünyanın en şık hostesleri Rus Havayollarında!

ÜNİFORMASI EN ŞIK HAVAYOLU ŞİRKETLERİ FOTO GALERİ

Avrupa'nın bir numaralı uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner'ın en son anketinde 1200'den fazla seyahatsever, Avrupa'da üniforması en şık havayolunu seçti. Gökyüzünde şıklık araştırmasında, Rus havayolu Aeroflot'un üniformaları en şık üniforma seçilirken, İngiliz British Airways'in üniformaları ikinci ve Alman Lufthansa'nın üniformaları da üçüncü sırada yer aldı.

Avrupa'nın önemli başkentlerinde moda haftaları düzenlenirken, kullanıcılarına en hesaplı uçak bileti alternatiflerini sunan arama motoru Skyscanner, kabin görevlileri en şık olan Avrupalı havayollarını araştırarak modanın nabzını gökyüzünde tuttu. Skyscanner'ın 1200'ü aşkın seyahatseverin katıldığı anket sonuçlarına göre Avrupa'nın en şık kabin görevlileri kırmızı üniformalarıyla Rus Aeroflot Hava Yolları'nda. Aeroflot Havayolları'nın ardından ikinci sırayı mavi-beyaz-kırmızı renkli üniformalarıyla İngiliz British Airways Havayolları'nın kabin memurları alıyor.

Diğer yandan Alman Havayolu Luftansa, mavi üniforma ve sarı fular ile stil sahibi olmalarıyla tanınan Fransızların önüne geçerek üçüncü sırada bulunuyor. Luftansa'yı şıklıkları ile ünlü Fransız Havayolu Air France izlerken, Finlandiyalı Fin Havayolları da beşinci sıradan en şıkların arasına dahil oluyor.

En Şık Havayolları

1.  Aeroflot                                       
2.  British Airways                        
3.  Lufthansa
4.  Air France                                   
5.  Finnair                                           

Skyscanner Hakkında

Skyscanner binlerce havayolunun milyonlarca rotasını tarayarak uçak bileti fiyatı, otel ve araba kiralama  sonuçlarını karşılaştırmalı olarak sunan uluslararası seyahat arama motorudur. 2003 yılında Gareth Williams, Barry Smith ve Bonamy Grimes adlı üç bilişim uzmanı tarafından kuruldu. Skyscanner Avrupa'da birinci, dünyada da üçüncü olarak en çok kullanılan seyahat arama motorudur, internet sitesi ayda 30 milyondan fazla ziyaret edilmektedir.  40 ülkede 30 dilde hizmet vermektedir ve ücretsiz iPhone, iPad, Android Windows Phone ve BlackBerry uygulaması 12 milyondan fazla indirilmiştir. Merkezi Edinburg'da olan ve Glasgow'da ikinci bir ofisinin yanında Singapur ve Pekin'de ofisleri bulunan Skyscanner, 180 çalışanıyla hizmet veriyor.

Rus havayollarından seksi reklam! Hostes dediğin böyle olur!

RUS HOSTESİN O FOTOĞRAFI İÇİN TIKLAYIN

İŞTE FACEBOOK HOSTESLERİ! FOTO GALERİ!

Havayolu iflas etti, hostesler Playboy'a soyundu!

Borsa çırılçıplak! İşte Playboy'a soyunan Wall Street güzelleri!

Hosteslerin çıplak pozları havayolu şirketini yaktı!

Axe Jet uçurur! Bu reklam olay olur!

Uçakta pilot ve hostesler çırılçıplak!

Ryanair hostesleri 2010 Takvimi için soyundu!

Hosteslerin Facebook pozları!