Abone Ol

Dünyaca Ünlü Model Sara Sampaio, Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Portekizli model Sara Sampaio, son tatilinden paylaştığı cesur pozlarla dikkatleri üzerine çekti. 32 yaşındaki ünlü model, sosyal medya hesabından siyah ve beyaz bikinileriyle verdiği pozları takipçileriyle paylaşarak büyük beğeni topladı.

Dünyaca Ünlü Model Sara Sampaio, Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Sampaio, Türkiye'de Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Victoria's Secret reklamıyla tanınan bir isim. Şu sıralar tatilde olan ünlü model, fit vücuduyla görenleri kendisine hayran bıraktı. Deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran Sampaio, paylaştığı pozlarla adeta tatil modasına yön verdi.

8.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem olan Sampaio'ya, hayranları ve takipçileri yoğun ilgi gösterdi. Binlerce beğeni ve yorum alan tatil fotoğrafları, sosyal medyada kısa sürede trend topic haline geldi.

Sara Sampaio'nun aktif bir şekilde sosyal medya kullanması ve güzellik, fit vücut gibi konularda paylaşımlar yapması, takipçileriyle olan etkileşimini arttırıyor. Ünlü modelin tatil pozları, hem moda hem de sağlıklı yaşam konularına ilgi duyanları cezbetmeye devam ediyor.