Abone Ol

2. Dünya Savaşından kalma duygulandıran aşk mektubu

Amerikalı Virginia Christoffersen 1945 yılında yazdığı aşk mektubu 72 yıl sonra sahibine ulaştı.

2. Dünya Savaşından kalma duygulandıran aşk mektubu

"Seni güneşin sıcaklığını sevdiğim gibi seviyorum",  gibi cümlelerle eşi Rolf Christoffersen'e olan aşkını bir mektup ile dile getiren Virginia Christoffersen, 4. Mayıs 1945 tarihinde eşine yazdığı mektup tam 72 yıl sonra sahibine ulaştı.

O yıllar da norveç deniz kuvvetlerinde asker olarak görev yapan Rolf, hamile olan eşi Virginia, Rolf'a olan özlemini bir mektup ile kelimlere dökmüş ama mektup sahibine hiç ulaşmamış.

Bild gazetesinin haberine göre, Rolf ve Virginia'dan sonra çiftin eski evine taşınan Melissa Fahy, mektubu çatı katında tadilat sırasında, bir merdiven aralığında bulmuş ve mektubu okuduktan sonra sahibini aramaya başlamış.

Fahy, büyük çaba sonrası Rolf ve Virginia çiftinin oğluna ulaşarak, Virgina'nın 1945 yılında Rolf'a yazdığı mektubu 72 yıl sonra sahibine ulaştırdı.

Mektubu oğlunun sesinden dinleyen 96 yaşındaki Rolf, eşi Virginia'nın vefaatinin altıncı yılında, 72 yıl önce yazılan mektubu alarak, duygu dolu anlar yaşadı.

Virginia Christoffersen'in mektubu yazdıktan sonra yollamayı unuttuğu ve mektubun evin çatı katında yıllarca sahibini beklediği tahmin ediliyor.