Abone Ol

Berlin Duman altında! Şarkılar müthiş, organizasyon sıfır!

Medyafaresi.com Özel Haberi - Ünlü rock grubu Duman dün gece Berlin Kesselhaus'da hayranları ile buluşarak, muhteşem bir konser yaşattı.

Berlin Duman altında! Şarkılar müthiş, organizasyon sıfır!

Belemir Çelebi / Medyafaresi.com Özel / Berlin - Dün akşam ünlü rock grubu Duman Berlin'de sevenleriyle buluştu. Her yıl Berlin'e gelen Duman grubu hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Duman uzun süredir yeni bir albüm çıkarmamasına rağmen, konser mekanı tıka basa doluydu.

Mekanın dolu olmasının yanı sıra, mekan kapasitesine göre gereğinden fazla bilet satılması konsere gelenlere zor anlar yaşattı.

Duman gibi grupların sadece yılda bir kez Berlin'e gelmesinden dolayı, bu konserlere çok fazla talep oluyor. Konser için tutulan mekanların kapasitesi gelen talep için yeterli olmamasına rağmen, konser organizatörleri kapasitenin üzerinde bilet satmaktan çekinmiyorlar.

Berlin'de düzenlenen bütün konserlerin yılda bir kez gerçekleşiyor olması, çoğu konser organizatörlerinin, konsere gelenlere kaliteli konser sunmaktan öte, sadece bilet satmaya odaklanmaları, Avrupa'daki düşük olan konser kalitesini daha da düşürüyor.

Dün geceki konserde Duman severler yine aynı manzara ile karşı karşıya kaldı. Konser mekanının kapasitesinin üzerinde bir doluluk olması, zaman zaman zor anlar yaşattı.

Dans edecek alanın olmaması bir yana, hareket edebilecek alan dahi yoktu. Mekana giriş ve çıkışlar sorunluydu, içecek alabilmek için uzun süre sırada beklemek zorunda kalmanın yanı sıra güvenlik açısından da büyük riskler yaşandı.

Bu yüzden konserin başlaması ile birlikte, bir çok Duman sever çareyi konser mekanını erkenden terk etmekte buldu.

Duman grubunun her yıl olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile hayranlarının karşısına çıkmasına rağmen, konser mekanının aşırı doluluğundan, akustik ses kalitesinin yetersizliği Duman grubunun muhteşem sahne performansına gölge düşürdü.

medyafaresi.com