Abone Ol

Düğünden önce inanılmaz skandal! Gizli resimlerini bu ücrete satmış...

Gelecek hafta cumartesi günü dünya evine girecek Meghan Markle ile İngiliz Kraliyet ailesinin haşarı üyesi Prens Harry'nin düğünü öncesinde skandal bir olay yaşandı...

Düğünden önce inanılmaz skandal! Gizli resimlerini bu ücrete satmış...

Markle'ın babası Thomas Markle'ın geçtiğimiz hafta uluslararası kamuoyunda dikkat çeken, "Prens ile kızının ilişkisini Facebook'tan izliyor" haberinin aslında düzmece olduğu ortaya çıktı.

Markle'ın kızının düğünü öncesinde bu fotoğrafları uluslararası kamuoyuna satarak en az 100.000 pound kazandığı açıklandı.

Asaleti ve duruşuyla bilinen İngiliz kraliyet ailesinde çok ciddi bir skandal ortaya çıktı.

İngiltere’nin çok satan gazetelerinden Mail on Sunday, Prens Harry’nin 19 Mayıs’ta evleneceği Meghan Markle’ın babası Thomas Markle’ın bütün dünyayı kandırarak yaklaşık 500.000 TL kazanç elde ettiğini ortaya çıkardı.

Her şey geçtiğimiz hafta uluslararası basında yer alan bir fotoğrafın yayılmasıyla başlamıştı.

Jeff Rayner imzalı fotoğraflarda Meghan’ın babası Thomas Markle Meksika’daki bir internet kafeye girerken görülüyor ve Facebook üzerinden kızı ve Harry’nin fotoğraflarına baktığı dikkat çekiyordu.

Fotoğraflarda Markle’ın damadı hakkında bilgi aldığı görülürken bunun aslında gerçek olmadığı ortaya çıktı.

İngiliz Mail on Sunday, Markle’ın profesyonel bir fotoğrafçı olan Jeff Rayner ile internet kafeye gittiği ve birlikte pozlar üzerinde çalıştıklarını kamera görüntüleriyle ortaya çıkardı. Gazete, fotoğrafçının önceden internet kafeye giderek en ideal noktayı belirlediğini ve daha sonra Markle’ın oraya geçerek poz verdiğini aktarırken, Meghan Markle’ın babasının bu fotoğrafları satarak en az 100.000 pound (yani yaklaşık 500.000 TL) kazanç elde ettiğini yazdı.

Kensington Sarayı’nın, “Markle’ın özel hayatına saygı gösterin” diyerek magazincileri uyarmasından bir gün sonra ortaya çıkan bu olay İngiltere’de ciddi bir krize sebep oldu. Taraflar olayla ilgili bir açıklama yapmazken, Meghan ve Prens Harry’nin bu sebeple tartıştığı iddia edildi.

(SÖZCÜ)