Abone Ol

Düğünde aldatan gelinin eniştesiyle seks görüntüleri izletildi

Çin'de geçen hafta çekildiği tahmin edilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırarak bir tartışma başlattı. Bir düğünde çekilen görüntülerde çift evlilik yemini etmeden önce, gelinin başka bir adamla seviştiği 5 dakikalık görüntü davetlilere izletildi.

Düğünde aldatan gelinin eniştesiyle seks görüntüleri izletildi

İngiltere’nin çok okunan tabloid gazetesi Daily Mail, Çin’de geçen hafta çekildiği iddia edilen kısa bir videoyu paylaşarak okuyucularına duyurdu. Çin’in Fujian kentinde çekildiği tahmin edilen videoda ise bir yasak aşk ifşa oldu.

İşte o video

Görüntülerde evlilik yemini için sahneye çıkan bir çift yer alıyor. Çiftin arkasındaki dev ekranda ise animasyonla yapılmış kalpler uçuşuyor. Fakat kısa bir süre önce davetlileri ve özellikle gelini şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sunucunun, “İşte şimdi çiftimizin nasıl büyüdüğünü göstereceğiz” demesinden çok kısa bir süre sonra havada uçuşan kalplerin yerini bir seks videosu aldı.

Fujian’da çekildiği tahmin edilen videodaki seks sahnelerinde ise gelin ve damadın erkek kardeşi yer alıyor. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından davetliler şaşkına dönerken damat ile gelin de sahnede kavga etmeye başlıyor.

“GÖRÜNTÜLER GERÇEK DEĞİL” İDDİASI

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran videonun gerçek olamayacağını söyleyen bazı kullanıcılar, “Bu bir pazarlama stratejisi, bu görüntüler gerçek değil” yorumunu yaptı. Bu düşünceyi destekleyenler, bir sosyal medya mecrasının bu şekilde tanıtım yaptığını öne sürdü.

Öte yandan sosyal medya üzerinde yorum yapan bazı kullanıcılar ise, “Damat nişanlısı ve erkek kardeşinin seks yaptığı görüntüleri paylaşarak intikam aldı” ifadesini kullandı.

sözcü