Abone Ol

Düğün gecesi hastanelik olan gelin Sıla Hepşenli'nin sırrı çözüldü

İzmir'de Sıla Hepşenli isimli gelin, düğün gecesi üzerinde gelinliği ve takılarıyla birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. İlaç içerek intihar ettiği ileri sürülen Sıla Hepşenli hemen yoğun bakıma alındı. Gerçek, kısa süre sonra ortaya çıktı…

Düğün gecesi hastanelik olan gelin Sıla Hepşenli'nin sırrı çözüldü

Şaşkına çeviren olay İzmir Buca'da yaşandı. Yeni Asır'ın haberine göre Sıla Hepşenli, düğün gecesi iddiaya göre intihara kalkıştı. Sabah'ın haberine göre üzerinde gelinliği ve takılarıyla birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. İlaç içtiği öne sürülen Hepşenli, hemen yoğun bakıma alındı, tedavisine başlandı.

Sıla Hepşenli ile dünya evine giren damada ve ailesine ulaşıp bilgi almaya çalışan polis, genç gelinin kendisine geldikten intihar nedeni netlik kazanılacağı açıklandı. Gerçek, kısa süre sonra ortaya çıktı.

Yoğun bakımdan çıkan gelin Sıla Hepşenli, ifadesinde düğünde aldığı aşırı alkol sonrası psikiyatri doktorunun verdiği ilaçları kullandığı için fenalaştığını anlattı.

Hepşenli, ilaçların alkolle etkileşime geçmesi sonucu kötü olduğunu, hayatına son vermek gibi bir düşüncesi olmadığını vurguladı.