Abone Ol

Düğün Dernek 2 rekora koşuyor!

'Düğün Dernek 2: Sünnet'in fragmanı 4 günde 1,3 milyon kişi tarafından izlendi

Düğün Dernek 2 rekora koşuyor!

Düğün Dernek 2'den yeni fragman!

Ayrılmaz ikili Ahmet Kural ve Murat Cimcir'in ilk olarak 2013'te izleyiciyle tanıştırdığı 'Düğün Dernek 2: Sünnet'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı rekora koşuyor. 'Düğün Dernek 2: Sünnet'in fragmanı 4 günde 1,3 milyon kişi tarafından izlendi.

Sezonun merakla beklenen filmi 'Düğün Dernek 2: Sünnet'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı izlenme rekoru kırdı. 11 Kasım'da yayınlanan fragman, komediseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fragmanı rekor kırdıysa…

'İlkinden daha çok eğleneceyuk' sloganıyla sinemaseverler ile buluşacak olan filmin fragmanı, dört günde 1.3 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

'Düğün Dernek 2: Sünnet ne zaman vizyona girecek?

Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği filmde, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in yanı sıra Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Ayhan Taş, Açalya Samyeli Danoğlu ve Erdal Tosun gibi usta isimler de rol alıyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı film, 4 Aralık'ta vizyona girecek.

'Düğün Dernek 2: Sünnet’in konusu

İlk filmde oğlu Tarık'ın düğünü için arkadaşlarını toplayan İsmail, bu kez torunu Matias'ın sünneti için kolları sıvadı. İsmail'in önderliğinde Tüpçü Fikret, Çetin, Muallim Saffet ve Yılmaz'ın gerçekleştirdiği "sünnet operasyonu" komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

İlk filmde rekor kırmıştı

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Düğün Dernek', vizyondaki 12. haftasına girdiğinde 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 52 haftada 6 milyon 572 bin 618 kişi tarafından izlenen 'Fetih 1453'ün, "en çok izlenen yerli filmi" unvanını ele geçirdi.