Abone Ol

Düğün Dernek 2 Sünnet ilkinden daha eğlenceli!

Yeni sezonun en iddialı projesi ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ set kapılarını basına açtı. Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever, Açalya Samyeli Danoğlu, Ayhan Taş ve filmin hem yönetmeni hem de senaristi olan...

Düğün Dernek 2 Sünnet ilkinden daha eğlenceli!

BKM Film yapımı ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in hem yönetmeni hem de senaristi Selçuk Aydemir’in konuşmasıyla başlayan basın toplantısında Aydemir, çok çalıştıklarını belirtti. İlk filmin üstüne çıkacaklarını ve bütün ekip olarak çekilen filmin içlerine sindiğini söyledi. Sevilen yönetmen, sözlerini ‘İnşallah seyirci de bizim kadar beğenir’ diyerek noktaladı. ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ için çok heyecanlı olduklarını dile getiren oyuncular, ilk filmden çok daha komik ve çok daha güzel bir film yaptıklarını dile getirdiler. Basın toplantısı boyunca Ahmet Kural ve Murat Cemcir birbilerine takılarak hem rol arkadaşlarını hem de basın mensuplarını güldürdü.

“İNSANLARIN GÜLMEKTEN BİRBİRİNE VURACAKLARI BİR FİLM!”

İlk filmin bu kadar büyük bir izleyici kitlesine ulaşmasını beklemediğini belirten Murat Cemcir, kendilerine komik gelen şeyleri çektiklerini ve insanların buna güldüklerinden ötürü çok mutlu olduklarını belirtti. Ünlü oyuncu Rasim Öztekin “İki sene sonra, ilk filmin üzerine çıkmak için bir araya geldik” dedi. Ahmet Kural ise senaryoyu ilk okuduğunda çok güldüğünü, Selçuk Aydemir’in bu filmle birlikte vitesi biraz daha yükselttiğini, bunu yaparken biraz komedi sınırlarını aştığını dile getirdi.  Kural, seyircileri çok güzel bir filmin beklediğinin müjdesini vererek sözlerini noktaladı. Filmin oyuncularından Ayhan Taş: ‘Bu güzel ekibe yeni katıldım ve birlikte çok güzel bir iş yaptık’ dedi ve  ekledi: “Sinema salonlarında insanların gülmekten birbirine vurarak izleyecekleri bir film çekiyoruz”.

DEVAMI GELECEK Mİ?

Filmin senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir, “Düğün Dernek bir film serisi mi olacak? Üçüncüsü veya dördüncüsünü de izleyecek miyiz?” sorusuna şu cevabı verdi: “Bu sorunun cevabı Düğün Dernek 2:Sünnet’in içinde gizli, filmi izleyince anlayacaksınız”. ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ 4 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.