Abone Ol

Dudağa dolgu mağdurları artıyor

Adana'da kalıcı dolgu yaptırdığı dudaklarının birden şişmesi sonucu tedaviye alınan hemşire 22 yaşındaki Merve Keleş'e botoks yaptığını iddia eden S.G.'nin başka kişileri de aynı şekilde kandırdığı ortaya çıktı.

Dudağa dolgu mağdurları artıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde görevli hemşire Merve Keleş, kalça ve göğüs dolgusu yaptıran arkadaşı Z.L.'nin önerisiyle kalıcı dudak dolgusu yaptırmak için kendini 'doktor' olarak tanıtan kadın kuaförü S.G. ile tanıştı. 12 Nisan'da Merve Keleş'in evinde S.G. tarafından 26 iğne batırılarak dudaklarına kalıcı dolgu işlemi yapıldı. İşlem sonrası rahatsızlanan Merve Keleş, bir gün sonra özel bir hastaneye, ardından da şikayetleri artınca kendi çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Dudakları şişen Merve Keleş, Balcalı Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Servisi'nde hemen tedaviye alındı.Genç kız, S.G. hakkında Cumhuriyet Polis Merkezi'ne şikayet dilekçesi verdi.
Bu durumun medyada yer alması üzerine, aynı kişinin  başka kişilere de hizmet verdiğini belirterek evlerinde yüz ve yanaklarına iğne batırmak yöntemi ile botoks yaptığı şikayetleri duyuldu. Bu şekilde S.G. tarafından dolandırıldığını iddia edenler Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi vererek S.G.'nin cezalandırılmasını istedi. Bu arada S.G., soruşturma kapsamında Cumhuriyet Polis Merkezi'ne ifade verdi.


Dudağa dolgu mağdurları artıyor - Resim: 1
Dudağa dolgu mağdurları artıyor - Resim: 2