Abone Ol

D&R'dan tepki çeken Pucca kararı!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda "Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği" iddiasıyla yargılanan "Pucca" lakaplı Pınar Karagöz, 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırıldı...

D&R'dan tepki çeken Pucca kararı!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda "Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği" iddiasıyla yargılanan "Pucca" lakaplı Pınar Karagöz, 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırıldı.

Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise bu cezasının ardından İzmir D&R’daki imza töreninin iptal edildiğini duyurdu. Karagöz’ün yaptığı açıklamaya göre D&R, Pucca ismini internet sitesinde çok satanlar listesinden de çıkarttı.

Pınar Karagöz, imza töreninin İzmir Karşıyaka’daki Kırmızı Kedi Kitabevi’nde Pazar günü saat 16.00’da olcağını duyurdu.

Karagöz “Çok üzgünüm” başlıklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha dün gece 'her şey yoluna giriyor' yazmıştım bugün hayatım alt üst oldu. Ne desem bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum.. Hapis cezası verildi sizi özendirdiğim için. Tek başıma var olma mücadeleme özenmeyip, saçma bir tweete özenmişsiniz, adalet öyle diyor maalesef. Ben çok kötüyüm, gerçekten perişan haldeyim bunu bile nasıl yazdım inanın bilmiyorum.. ama bana verdiğiniz desteği görünce, arkamda bu kadar insan olduğunu hissedince kalkmam lazım. Her şey için teşekkür ederim, üst mahkemeye başvurduk umarım bu saçma durumdan kurtuluruz. Bu arada yarın çeşme'de dr'da olacak olan imza günüm maalesef iptal edildi. Hatta Dr beni internet sitesinde çok satanlar listesinden çıkartmış, eminim teknik bir arıza olmuştur (?) izmir karşıyaka kırmızı kedi kitapevi sağolsun, Pazar günü saat 16:00 da imza günü orada olacak, beni yalnız bırakmazsanız sarılırsanız, geçecek bunlar derseniz çok sevinirim. Geçecek değil mi?”