Abone Ol

Dönence'nin setinde olay çıktı: Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin neden kavga etti?

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Dönence her salı akşamı izleyiciyle buluşuyor. Reytinglerde yüksek başarı elde eden dizinin ekibinde geçtiğimiz pazar günü gerginlik yaşandı. Dizinin kadın başrol oyuncularından Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında kavga çıktı. Dizinin yapım şirketi senaryo çalışması nedeniyle sete 1 hafta ara verildiğini bildirdi.

Dönence'nin setinde olay çıktı: Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin neden kavga etti?

Ekranların sevilen gençlik dizisi bu yaza damgasını vurdu. Her salı akşamı Kanal D'de yayınlanan dizide talihsiz bir olay yaşandı Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Dönence'nin çekimlerine bir hafta ara verildi. Ara verilmeden önce ise dizinin başrollerinden Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında gerginlik yaşandı.

Dizinin ekibinde geçen pazar gergin anlar yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından 'Gece' rolünü canlandıran Sümeyye Aydoğan ile 'Sera' rolüne hayat veren NazlıÇetin arasında kaldıkları otelde tartışma çıktı. Sümeyye Aydoğan’ın sesini yükselttiği kavga ekibin araya girmesiyle beraber büyümeden durduruldu.

Ertesi gün de yapım şirketi tarafından dizinin senaryo çalışması nedeniyle sete 1 hafta ara verildiği açıklandı. Dönence‘nin 6. bölüm çekimleri 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Önümüzdeki hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.