Abone Ol

Dominik’te öldürülen Alper Baycın'ın hayali yönetmen olmaktı

Dominik'te Survivor ekibinde çalışırken sokakta gaspçılar tarafından öldürülen Alper Baycın’ın (24) Antalya’daki baba evinde yas var. Alper Baycın hain saldırı sonucunda hayatını kaybetmeseydi gelecek hafta Yasemin Çevik ile nişanlanacaktı

Dominik’te öldürülen Alper Baycın'ın hayali yönetmen olmaktı

Olayı Survivor ekibinin haber vermesiyle öğrenen Baycın ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Baycın’ın dayısı cenaze işlemleri için Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Babası Ahmet Baycın ve ailenin diğer üyeleri ise Muratpaşa ilçesindeki evinde taziyeleri kabul ediyor.

Spot eşya satan Ahmet Baycın, oğlu Alper’in çok farklı bir çocuk olduğunu ve 8 aydır Dominik Cumhuriyeti’nde çalıştığını belirterek şu sözleri söyledi:

"Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik’e kadar gitti. Maalesef ölüm onu orada yakaladı.

2013 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü kazandı. Hayali yönetmen olmaktı."

CENAZE TÖRENİ ANTALYA'DA

Öte yandan Alper Baycın’ın cenazesinin Antalya’da yapılacağı ve en geç salı gününe kadar yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

İŞTE KATİL

Dominik’te öldürülen Alper Baycın'ın hayali yönetmen olmaktı - Resim: 1

Alper Baycın’ı öldüren 20 yaşındaki Nelson Rodríguez Almonte. Almonte ve yanındaki 15 yaşındaki çocuğun Alper’in sırt çantasındaki bölmeden cep telefonunu almak istediği, karşı koyunca da bıçakladıkları belirtildi. İki saldırganın motosikletle kaçarken yakalayan polis ikisini de yargı önüne çıkardı.

GELECEK HAFTA NİŞAN VARDI

Alper Baycın, Survivor bittikten sonra Yasemin Çelik ile nişanlanacaktı.

Alper Baycın’ı öldüren 20 yaşındaki Nelson Rodríguez Almonte. Almonte ve yanındaki 15 yaşındaki çocuğun Alper’in sırt çantasındaki bölmeden cep telefonunu almak istediği, karşı koyunca da bıçakladıkları belirtildi. İki saldırganın motosikletle kaçarken yakalayan polis ikisini de yargı önüne çıkardı.

GELECEK HAFTA NİŞAN VARDI

Alper Baycın, Survivor bittikten sonra Yasemin Çelik ile nişanlanacaktı.

Dominik’te öldürülen Alper Baycın'ın hayali yönetmen olmaktı - Resim: 2

'DİRENİNCE BIÇAKLAYIP ÖLDÜRMÜŞLER'

Alper Baycın’ın ağabeyi Muammer Baycın ise talihsiz olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler. Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti. Alper’in cenazesi 1 haftaya Türkiye’ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik’e gitti.”

(Posta)