Abone Ol

Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin yeni yaz dizisi Dolunay hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam 2. bölümü ile ekrana gelen Dolunay'da Nazlı ve Ferit arasında yaşananlar ikisi için de sürpriz olur. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların yeni dizisi olan Dolunay 2. yeni bölümde Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görüyorlar. Dolunay dizisinde Deniz'in Nazlı'ya olan ilgili giderek artıyor.

DOLUNAY SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler.

Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.