Abone Ol

Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi

NİĞDE'de anne, baba ve ağabeyini kaybettiği trafik kazasında yaralanan ve götürüldüğü hastanede muayene eden doktor tarafından emzirilen 33 günlük Sude Yarga taburcu edildi.

Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi

Niğde'nin Altunhisar İlçesi'nde salı günü meydana gelen trafik kazasında 42 yaşındaki Cuma Kavak yönetimindeki 40 DS 721 plakalı otomobil ile Bor İlçesi'nden Aksaray'a giden 40 yaşındaki Ahmet Öztürk'ün kullandığı 45 ZA 1001 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Cuma Kavak, oğlu 2 yaşındaki Osman Kavak ile nikahsız birlikte yaşadığı 33 yaşındaki Türkan Yarga hayatını kaybetti. 70 yaşındaki Sultan Kavak ve torunu 33 günlük bebek Sude Yarga ile diğer sürücü Ahmet Öztürk ise yaralandı.
Ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan minik Sude Yarga'ya Dr. Filiz Demir sahip çıktı. 2 çocuk annesi Demir, sürekli ağlayan minik Sude ile yakından ilgilendi. Bebeğin gerekli tedavisini yapan Filiz Demir, daha sonra emzirerek karnını doyurdu. Minik Sude, tedavisin ardından bugün sabah taburcu edilerek teslim edildiği büyükbabası Osman, babaannesi Sultan ve amcası Dursun Kavak ile hastaneden ayrıldı.
Öte yandan kazayı hafif yaralı olarak atlanan Ahmet Öztürk ise, jandarmadaki sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi - Resim: 1
Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi - Resim: 2
Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi - Resim: 3
Doktorun emzirdiği Sude bebek taburcu edildi - Resim: 4

dha